wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

1 Feb

Cuti Hari Wilayah

Author:lizz

Seronok betul hari ni cuti semalam dah berjalan sakan hari duk umah hantar abang pegi skolah layan adik makan nasi seronok tengok adik qaysara makan hari ni, cam biasala kalau ader mummy memang tak nak ngan orang lain manje nak berdukung,  letak jer nangis sambil tarik baju mummy adik ni memang la,  MR Daddy kita memang sibuk hari ni duk depan komputer buat research yang tak sudah2 tak nak kacau Mr daddy tengah mood tak berape baik komputer buat hal huhuhu duk tengah godek2 aper yang dier buat entahla….tengahari lak duk layan citer Safaa dan maruah ok gak citer ni tengok beberapa kerat dah tertido hehehe…nampaknya hari ni nak buat upacara marathon tdo ok gak ni…jom….pengisian penuh sempena cuti Hari Wilayah…

pixel Cuti Hari Wilayah

3 Responses to “Cuti Hari Wilayah”

  1. mamaaerish&aed says:

    wah leh marathon eh?
    nak gaks la… tapi kami tgh sebok nak pindah.. hu3

    jemput singgah jenguk kami yer :)

  2. Nonny says:

    seronok bila ada connected public holiday kan? more time to spend with kids :)

  3. BSB says:

    Salam, taiping with love


Leave a Reply

Current day month ye@r *