wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

5 Jun

Cuti Sekolah

Author:lizz

Assalamualaikum….

Hi *lambailambai

Mak hencik skarang versi tak sihat….

demam bergantiganti satu famili…

penat sangat rasanya…

minggu lepas sakit mata berganti-ganti…

semua berganti-ganti ni acaner…

Dah la tgh menjalankan tugas member coooti bersalin nih…

Nak mc pun tak boleh…huhu…*nangis

 

Ok la….

Skarang ni musim coooti sekolah….

Abang Uwais ngan Sara..

bila coooti sekolah gini makpaknyer yang susah sekolah semua coooti..

tadika adik pun tutup…

Jadi…

Pak hencik kita yang pening hehe…

takkan nak bawak anak2 lepak opiskan…

jadi 2 minggu nih 2 anak kesayangan nih..

dihanto ke camp cuti sekolah selama 2 minggu…

Dan abang jugak akan pergi camp terapi solat…

Bagus2..

minggu lepas anak2 beriang gembira di KL..

jumpa sepupu main game tengok utube….

minggu ni kita belajo pulak yer anak2…

Untuk camp sempena cuti sekolah ni…

segala macam aktiviti  untuk adik ngan abang…

mamidedi amik semua dalam pakej tu…

siap kelas memasak bagai…

Semalam dierang belajo buat spegetti gamaknyer…

balik umah terus kedapur nak masak speggeti..

adoila anak…

kata abang dia chef hebat kalah dedi tau…

yerla sangatkan…

 

14159719787 e6153686a4 o Cuti Sekolah

Ok sebelum tu meh layan TEASER…kenkonon lakan

Jalan-jalan Kelate lak yek….

14159618800 de16b12443 o Cuti Sekolah

pixel Cuti Sekolah

11 Responses to “Cuti Sekolah”

  1. lieyalatif says:

    skrang mmg musim demam kot lizz…dayyan baru demam nie…. pastu kat opis ramai yg mc sebab demam jugak…sana sini dgr org batuk….hope lizz cepat sihat key…eh kalo demam ade ‘isi’ jgn lupe kabar2kan tau hahaahahahah

    bagus anta kem gini lizz…mase tu terisi dgn pekara2 berfaedah….lieya pun anta budak2 ni pi kem solat …mujur masjid kat putrajaya ni rajin buat kem2 gini…free lak tuh….

  2. amirah says:

    kelate mane tu? kita pun baru balik kelate…tp sebab ada kenduri…huhu

  3. Mummydearie says:

    Lamanya cik Lizz comel sorang ni nak recover dari membisukan diri. Dah baik demam dan segala sakit ke belum ni? Kerja banyak, kenalah jaga badan elok-elok. Kalau sakit kan ke susah …

    Oh, Uwais dan Sara pergi kem cuti sekolah ya! Baguslah, daripada dok rumah je, main je… at least kepala MamiDedi pun tak berserabut fikirkan soal anak-anak.

  4. anne says:

    gitulah kalau dah demam mesti berjangkit satu rumah… sypun hampir nak demam semula.. Kasyah pulak on n off demam die…

  5. wahh seronoknya bercuti ^_^

  6. lyafrina says:

    get ell soon lizz..
    lya pon demam ni,..

    bgus camp y abg uwais join tu..moga dpt dimanfaatkan sepenuhnya lps ni..

    siyes meriah pic lizz tu..smua sporting

  7. Nafira says:

    Salam Lizz..

    Sekolah adik Sara pon tutup ke??
    memang boleh penin lah mami dedinye kan~
    nasib gak ade kem cuti skolah nih.. ade jugak xtvt berfaedah untuk dorang kan~

    comel lah gambar beratur ramai2 tuh~
    kiut sangat semua!!

  8. dfiqa says:

    cuti skolah berjalan sajo lah hehehe

  9. puan kutu says:

    cuti sekolah pergi kem ye sara n uwais..bagulsah at least ada juga aktiviti manfaat..bila tu lizz pegi klate?

  10. mamyharraz says:

    lain kali kalau mamidedi pening nak hantar kemana meh hantar rmh makcikyati di PD boleh makcikyati jagakan hehe

    comelnya pic teaser tuu tak sabar nak baca next entry

  11. seronok berjalan-jalan masa cuti sekolah kan.


Leave a Reply

Current day month ye@r *