wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

22 Mar

cuti sekolah pertama uwais

Author:lizz

cuti sekolah esok yeayyyy…

Dah 3 bulan  Abang Uwais sekolah darjah satu…pejam celik kejap jer masa berlalukan…

kemain eksited lagi dier nak cuti ni…

yer la kali pertama cuti panjang gini…

dari hari senin hari tu dah tanyer jumaat ni kita cutikan mummy..

esoknyer tanyer  lagi tiap2 hari dier  duk tanyer kadang nak marah pun ader…

bukanaper dia eksaited nak main PSP   yang tersimpan elok dalam lemari tu hah…

dah lama dia tak ber PSP….saya janji ngan dia time cuti sekolah baru dapat berjimba ngan PSP tu..

Uwais kalo main game kadang geram panggil pun tak dengar….

Ajak makan pun payah menggelegak jugak hatini  …

tambah biler  abang Uwais berjaya pujuk En daddy masukkan game baru…

lagilakan…bertambah-tambah suka  dier kan…

saya dah pesan ngan abang awal2…. nak main game boleh kalau main game sejam belajar pun sejam…kalo tak PSP mummy sorok…

dier ok jer tak membantah tapi air mata meleleh…sendu tetibe…

takpe nanti mummy ajar abang buat superhero k…*senyum balik

cuti ni jugak saya nak buat tusyen jawi & alquran ngan abang Uwais ni…personal hehe..

harap-harap tahap singa mengajar abang tu takderla…kalo takkan kesian dier….

tengok Uwais sebagai spiderman…hehe

8578171557 2e9534cfa8 b cuti sekolah pertama uwais

 

Cuti sekolah ni ingat nak cuti…

Sedih tau  saya tak leh cuti….huhu..

Saya tak dapat nak cuti…bz kerja banyak nak kena siapkan ingat nak cuti dalam 2 3 hari gitu…tak dapek

tapi takper

kita pulun  berjalan jugak…En daddy ajak pi sebelah Utara sambil-sambil melawat Opah Uwais kat perak nun ..

Lepaih tu apalagi pi Penang dan Kedah…Isnin kerja boleh?

Lagi satu…

Kiteorang nak servey rumah kat Perak…nanti bulan 5 En Daddy nak kena pindah kat sana…

Ok selamat Bercuti ek Uolls

Psttt: sempena cuti2 kiter… nin dia  senarai menu makanan  di Ipoh yang ai nak makan ….nak makan nasi ayam fuziah, nasi lemak ayam kampung, Nasi ganja Vanggey, chin con phan* tak tau eja camaner ,  mee kicap, cendol, tau fu fa

Kat Pinang cam biasa nasi mamak line clear, kassim mustafa, char kuew teaw,,lepastu saya berangan nak makan mee udang tengok kat blog Waheeda  kemain sedap …nyumnyum

 

 

pixel cuti sekolah pertama uwais

11 Responses to “cuti sekolah pertama uwais”

  1. amirah says:

    cuti sekolah la time nak rehat puas2 ye abg uwais..huhu…dpt bercuti lama dlm cuti sekolah ni memang best tmbah lg kalo suami cikgu cam saya ni…tp saya x dpt cuti lama

  2. anne says:

    amboi panjangnya list makan die..hehehe

  3. jemarisuri says:

    wah mesti best ni…..selamat cuti sekolah..nti blh lah cuti2 malaysia…hihi

  4. tihara says:

    selamat bercuti uwais..happy nya :)

  5. rasp says:

    bestkan kalo kita sama-sama dapat cuti every time anak cuti sekolah hehehehehhe…

  6. nens says:

    bila dh ade anak yg bersekolah..nk jalan2 pon kene ikut time deorg cuti la kan..hehe

  7. nza says:

    mesti seronok abg uwaiskan…cikgu ni pn seronok jugakkkkkkk….hehehehe…selamat brcuti abg uwais.

  8. ajumohit says:

    amboi uwais gayamu tak menahan hehehe, dah exam lum lizz? najwa baru lepas exam last week

  9. yan' cottage says:

    sukanya AWAIS bila cuti sekolah…..tak sabar nak balik kampung ye……selamat bercuti…..

  10. izan ishak says:

    seronok ye uwais dah start cuti sekolah. naufal blm boleh kata cuti lagi sbb esok dia ada kelas utk al-Quran n Jawi sampai tengahari. Ahad pulak nak balik kg ummi seminggu!

    selamat bercuti ye lizz n family~~

  11. ciklaili.com says:

    selamat bercuti buat Uwais. sebaya dgn anak sulung saya, Amir. cuti sklh mmg masa yg dinanti2. saya & suami cikgu jadi puaslah bercuti bersama anak2.


Leave a Reply

Current day month ye@r *