wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

19 Feb

Daddy dan anak-anak

Author:lizz

Hari ni mood betul2 kelaut saya macam nak demam…dan tak larat…rasa seram sejuk jer badan ni…serius ingat nak MC ke hape kan tapi memandangkan kerja banyak terpaksa gagahkan diri…mungkin sebab puasa semalam tak sahur last2 badan jadi lemah…bayangkan saya cuma berbuka minum air masak & tak lalu makan hanya 3 suap nasik goreng yang memang sedap tu saya takleh nak telan… selebihnyer daddy tolong habiskan…huhu

Pukul 9 saya dah masuk tidur kesian Daddy layan anak sorang2 siap buat susu anak2 ngemas rumah…last2 dierang pun turut serta tdo awal tapi adik tak duk main sorang2 main baby mummy n daddy jadi mangsa jadik baby besar dier pupuk kiteorang suruh tdo…siap kekonon dier jadik mak dier belai 2 nyer  kiteorang last2 kiteorang tertdo…tah masa biler dier tdo pun tak tau..

Pagi ni bangun adik paling cergas mandi tak nangis abang pulak buat hal…bising suruh goreng nugget nak makan biskut petak cecah teh menceceh daddy buatkan…bila time makan dierang doa punyalah kuat saya dalam bilik boleh dengar daddy  suap adik… adik lak sibuk nak makan sendiri motif nak berebut ngan abang…

Daddy pulak sabar layan anaknyer sambil cakap anak yang baik makan tak gaduh tak bercakap nanti makan ngan syaitan…syatan suka makan dengan orang yang suka cakap time makan…ah…ah betul cakap daddy kata abang kemain abang ni tau selagi tak habis nugget ngan biskut selagi tu la dierang berdrama bercakap tak berenti… TQ daddy sanggup buat semua tu untuk mummy…sayang daddy…cewahhhh membodek ni..

ok bai….

pixel Daddy dan anak anak

8 Responses to “Daddy dan anak-anak”

  1. lieyalatif says:

    nape ni lizz…hope arini lizz much better okey….ke ade isi ni hehehehe….ape2 pun kalo nak demam mkn ubat key….buat keje slow2…jgn pakse diri sgt…

    betul tu lizz…kdg2 kagum dgn suami sendiri kan sebab tabah layan anak2…kalo kite dah sah2 jerit suh diam n makan jek heheeheh

  2. Alhamdulillah..ada suami yang dapat membantu buat kerja² rumah & layan anak…moga hari ni baik² jer ye..~.

  3. nens says:

    adoii x terjah sini smlm..sbbnyer on9 ngn tepon jek..pastu xde link br,jumpa link lama akak je..jenuh igt..x igt2 jugak..huhu..

    mmg suami ni kdg2 lg sabar kan kak..nens tahap kesabaran 5 minit..kalo hubby nens 10 minit la..kdg2 bagus jgak deorg duk ngn ayah..dengar ckp skit..hehe

    akak take care ye..jangan lupa makan ubat..

  4. ajumohit says:

    moga lizz segera sihat, ala baiknya daddy layan anak2 makan and mandi ye, macam topik pagi ni di radio hotfm ;)

  5. dana says:

    heheheh sesekali diaorng bermanja ngn daddy kan, sweet sgt kan rasa…

  6. mamyharraz says:

    kebiasaannya ayah lebih byk sabar dr mak hihi
    contih sy lah..ko berckp mmg siapppplaaa
    hehe nak buat camner nasibla ank dpt mak garang
    ekeke..

  7. izan ishak says:

    harap2 lizz cepat sembuh ye…
    alhamdulillah ada suami yg rajin layankan kerenah anak2… mummy boleh rehat secukupnya kan…


Leave a Reply

Current day month ye@r *