wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

18 Apr

Dekorasi meja solek | warna putih bersih

Author:lizz

5372462199 bc3428c998 o Dekorasi meja solek | warna putih bersih

Dah lama dah berkenan ngan cat colour putih ni… cam cantik jer kalau dressing table  mummy kaler putih…& dinding kalau di cat putih lepastu tambah elemen-elemen kuning sikit perghhh memang cantik….ni berangan yer…idea masih belum di proceed mr Daddy kena buat skethes dulu hehe nak gambarkan kat en Daddy ni…hmmm kot yer nak sketches bagai kater daddy dier nak tgk idea dulu…skang boring la asyik kaler coklat jer…nak la tukar kaler yang lebih berani sikit…orang kater kalau guna warna kuning mood makan kiter akan bertambah aaah balun jerla janji i suker tau daddy ni bukan meja makan yer ni meja bersolek…cam gambar kat atas tu haa…memang lawo jer tapi yang pasti i suka kasut tu…handbag pun cantik gak, siap ader rantai tasbih lagi kau…tetibe kan….hmmm biler nak dapat deko cam ni…tak tau la….berangan dulu….itu penting untuk menghilangkan mood malas dan mengantuk ni….

pixel Dekorasi meja solek | warna putih bersih

17 Responses to “Dekorasi meja solek | warna putih bersih”

  1. Farah says:

    memang cantik warna putih. saya deco bilik tidur pun perabot warna putih. dinding warna pink. aww! sangat tenang bila pulang ke rumah..:)

  2. rara pinkmafia says:

    cantek kak.tp kalo saya guna mst cepat comot.sbb kalo pas makeup mst lipstik kemana,bedak bertabur,eyeshadow lagik.hehehe.

    • mummycute says:

      yer ker…pastu bersepah ek…belum lagi anak2 menunjukkan kekreatifan menconteng dinding lagi kan…tapi nak gak kaler putih huhu…

  3. eT says:

    cantik kan kaler putih tuh…
    tp kene pandai jaga la plak..
    kalo malas cam eT ni ssh sket..hehe

  4. ila says:

    memang cantik..ila punya meja solek warna putih…heheh

  5. Najihatussolehah says:

    ske2..simple ja..:)

  6. Solihin Zubir says:

    chantekla meja solek tu..
    suka love tu.. :D

  7. maszmadi says:

    salam kenal.. hm canteek, nanti umah masz pon nak guna can putih jerk, senang nak deco.. hehe

  8. miramustaffa says:

    wahh cantik ye…ble nak buat deko kat rumh cni.hehe….

  9. hazwan says:

    putih memang nampak kemas..tenang je mata memandang….


Leave a Reply

Current day month ye@r *