wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

2 Feb

Destinasi Taiping

Author:lizz

 Bagaikan lirik lagu..”Januari” haha..mummycute berjalan sakan di hujung bulan Januari bersama2 Daddy dan anak2..Destinasi kali ni masih berkisar di negeri Perak..lebih tepat Taiping Perak..Lokasi sesi photo syok sendiri ni di jalankan di Tasik Taiping nan indah dengan permandangan Tasik yg tenang dan pokok2nya  pada pendapat mummy mempunyai keunikannya yang tersendiri..bila dah sampai apa lagi,macam selalu..Sesi 1: mummy akan panggil “daddy cepat tangkap gambar org kat sini..lawa ler”..Mummy nak pakai payung..” hehe..

taiping Destinasi Taiping

Daddy pun tepaksalah menjadi “photographer sambilan tanpa gaji”..hehe..Daddy sampai berbaring ler atas rumput, macam penjaga gol Malaysia Khairul Fahmi tekun mengambil gambar aksi mummy dan anak2..(bukan main bola yer..hehe)..gambar2 nya akan di upload sikit2 nanti…Setelah penat..Mummy kata

“Daddy SESI 2: Pusing2 cari makan..(dalam byk2 sesi sesi ni paling best..hehe MAKAN ataupun ayat kasarnya..mentekedarah..hihi..Kalau kat Taiping ni..Makan2 paling best dekat food court dekat dengan pasar tu..Mula2 Mummy pergi ke Gerai MEE Combat!..(nama pun dah gempak)..sebabnya bila mamak ni goreng..bunyi kuali macam tgh berperang..hehe..)gambar gerai ni pun ada.Gerai kedua Mummy ke Gerai popiah basah yang terkenal di Taiping..RM5 dapat ler dalam 8 biji popiah tu..emm mmg sedap..jgn ingat dah abis..ada lagi..Mummy pergi plak ke gerai Pasembor Taiping..gerai ni mmg selalu Mummy beli Passembor kalau kat Taiping ni..sebab dah tahu sedap…Pasembor ni Mummy beli utk 2 org makan RM7..kalau satu pinggan RM3.50 jer..huhu..so takat ni jer kot..so kepada pengunjung dan follower blog Mummy ni boleh la tgk2 gambar2 di Taiping…

taiping1 Destinasi Taiping

pixel Destinasi Taiping

17 Responses to “Destinasi Taiping”

  1. nely says:

    wah ..gambar yang cantik !
    =)

  2. cik aienz says:

    huhu sweet ny
    nice pix

  3. Ayuni says:

    cantik!

  4. ina says:

    sweettt….. :)

  5. mummycute says:

    nely : cantik coz pemandangannye yang cantik..
    cik aienz: cantik kan
    Ayuni:tq
    ina : manis cam gula2 kan

  6. saraeisya says:

    huu…shomel!!:D

  7. ila says:

    kali kedua dgr pasal mee combat tp tak pernah tgk lagi…hehehe

  8. ~wannie~ says:

    wah….cantiknya gambar…so sweet

  9. bee says:

    woohh kiat org taiping tadi pergi gak jalan taiping cari makan.

  10. zirconia says:

    cantiknya gmbar :D

  11. encik mamat® says:

    siyes… lawa gambaq…. ini komen dari orang yang tak tau sangat pasal photography… hehe

  12. adeeya says:

    OMG like mummy like son hihi so sweeetttt :)

  13. mummycute says:

    adeeya : TQ adeeya

  14. myra says:

    akak!!cantiknye gamba..pki dslr kan??knfem la kan..-_-” jenis apa kak??clear gle gambar die..

  15. myra says:

    akak!!kak tepeng glemer kuetiaw doli kan??tp tak pnah rasa..T_T ;’) pastu rindu nak mkn kat blkg bomba tu..apa nme tu..tafufa ke ape..;p

  16. muslim says:

    warhh..best ow kt tpg ni..dulu rajin lepak dekt depan seratas..waktu 2 sekolh dlu..taiping mmg tmpt yng cantik..klu mkn aiskrim kt medan bomba 2 lagi sdp


Leave a Reply

Current day month ye@r *