wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

7 May

di hari mengundi 2013

Author:lizz

salam uolls…

saya masih lagi mood cuti2 ni….

hari ni baru sempat nak update blog…

kali ni cekk nak citer pasai pi mengundi hari tu *loghat utagha sikit no…

hari tu saya balik mengundi di pahang…bayangkan dari perak ke puchong lepas tu ke pahang…dah la jamm nak balik pahang pening-pening lalat mok cik pergi mengundi…nasib baik tau lagi  nak pangkah yang maner hehe…

eksited tau balik mengundi kali ni meriahnyer dah macam balik beraya lagi best adik beradik mengundi sekali…

beratur pun sekali siap orang yang panggil nama pun cam pelik nama lebih kurang bin lagilah sama…macam kembar 3 gitu…

8715954944 71c5abfac7 b di hari mengundi 2013 .

Peace yo…muka happy happy lepas memangkah

8715954730 3bbe81e39e b di hari mengundi 2013

kemain lentik tangan i…semata nak nunjuk calitan dakwat dijari…hehe…

8714834907 7d227458fe di hari mengundi 2013

minah 2 orang ni pun turut mengundi…muka lapo tak sarapan…

8714835033 f2e318b01a di hari mengundi 2013

time ni kiteorang tunggu mak …kesian kat mak kemain lama dia beratur…tengah panas…2 jam lebih baru selesai….

 

pixel di hari mengundi 2013

12 Responses to “di hari mengundi 2013”

  1. Nafira says:

    heheehehe.. semangat nak gi mengundi..
    zura pon berjemaah dengan adik n mak..
    meriah jer kan~

  2. Kakzakie Purvit says:

    Itu yg bagusnya balik kg semua berkumpul macam Raya ye Lizz. Kakak tak semua sebab cuba kakak dua beradik je tu tak tukar alamat sebab JB dgn Pontian dekat . Tapi yg luar Johor semua dah tukar alamat.

    psst: cantiklah tudung Lizz berkenan kakak hihi…

  3. Myra Jay says:

    Semua pakat tunjuk jari :)

    Moga Parlimen baru akan lebih berdedikasi menjalankan amnah ;D

  4. daddyziyyad says:

    memang suasana PRU kali ni meriah betul..ala ala nak balik raya ;)

  5. Lieyalatif says:

    Betul tu lizz…mcm balik raye dah kaedahnye…meriah gile lieya rase hehehehe…cantik laa blause lizz…lieya ni pantang tgkbaju kaler itam laju je mate ni terpikat hehehehe

    Cantik2 adik beradik lizz…mcm lizz jugakk hehehehe

  6. suriaamanda says:

    SA pun beratur panjang…nak buat cane…saluran 10..org umur 35 tahun la katakan…

  7. wak gelas says:

    untung arr mak leh mengundi..,uhUU

  8. kali ni tak dpt mengundi..x dpt balik kg…teman kan hubby jer mengundi kat smk manjalara..

  9. ajumohit says:

    owh senegerilah kita ye lizz, aju pahang kat triang, comelnya pose pic 1st tu hihi, nnti lizz pm kat fb ye no akaun, mmg tak dpt emel lizz tu, yahoo inbox ad certain emel tak masuk

  10. dana says:

    seronok kan pg mengundi kt kg ngn family, tmpt akak pun yg saluran 1 utk yg 45thn ke atas awal pg dh ramai yg beratur, warga2 yg veteren nih lebih semangat mengundi dr kite sebenarnyer…

  11. selamat dh tunai tanggungjawab yer

  12. lyafrina says:

    alhamdulilah.. dah selmat.. muka lizz n adik beradik sama je


Leave a Reply

Current day month ye@r *