wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

3 Jan

digital birthday Card untuk Anda

Author:lizz

bulatcontest1  digital birthday Card untuk Anda 

Salam semua hari ni saya dengan sukacita saya nak memberikan birthday card kepada follower yang bertuah yang lahir pada bulan  januari Ini  khas untuk my follower…

 jom la join…

  • Jika  berminat ikut ajer  syarat-syaratnya ni :
  • Terbuka kepada all mummycute’s followers sahaja!
  • Anda mesti  mempunyai blog sendiri .
  • letakkan link http://haslizalizz.com/ di blog anda tak payah buat Entry simple jer…
  • Tinggalkan link blog anda contoh http://www.kerolzi23.com di bahagian comment entry ini beserta dengan tarik lahir anda contoh 23 januari tak payah ltk tahun kalau segan…

*Follower yang bertuah akan mendapat digital birthday Card khas dari saya….hehehe 

PSSST: Jika anda tidak lahir pada Januari, family @ someone yang special  pun boleh, letakkan tarikh lahirnya dan namanya ajer…

pixel  digital birthday Card untuk Anda

16 Responses to “digital birthday Card untuk Anda”

  1. cikanna says:

    salam,saya nak join..

    http://seindahfarhana.blogspot.com

    tarikh lahir 16jan

    tq

  2. Cute Mum says:

    ala.. takleh join.. kene tnggu bulan ogoslah jawapnya..

  3. su manje says:

    em…
    salam……
    rasa nak join tapi malu-malu kucing..
    apa kata su manje malu semut…

    http://hubersuhner.blogspot.com

    14.05.1970
    tarikh lengkap tu…ekekkekekek

  4. tips-kurus says:

    sayelah Januari itu:)

  5. ah7 says:

    huhuhu~~ nak gak letak..

    11.01.1979

    Siti Nurhaliza Binti Tarudin

    Bekas kekasih ni…hahaha

    http://aizuddinhanis7.blogspot.com

  6. iera says:

    27 january1990
    birthday kwn saye .
    ngeee ~ :D

  7. eily says:

    nak join… tapi bukan besday saya. besday saya lambat lagi, bln 8.. =( besday abah saya, esok.. =) 4 jan 1957

  8. sniffa93 says:

    ifa join k mummy:)

    http://ourcrazyncolourfullife.blogspot.com/
    birthday kwn,
    2 januari 1993

  9. nuruladhar says:

    huwaaaa..xde sape2 bulan JAN..huhu

  10. apple sweet says:

    nak join….
    birthday saya 25/01/1985

    http://sweethoney01.blogspot.com/

  11. cikayda says:

    mummy..
    ayda da juin da..
    besday ayda
    12 januari 1990 =)

  12. tiefazatie says:

    salam sis..ifa nak join..tp bukan besday ifa la..besday en.bebeh..ok je kan2..hihi

    id follower: 1440.tiefazatie
    url blog: http://tiefazatie.blogspot.com/

    besday en.bebeh ifa

    yusdi lamat
    28januari 1984

    tq sis!url sis under hotmomma yaa…=)

  13. abu luqman says:

    singgah malam…minyak ni…penjual kena beli harga m mahal..kata untung berjuta2…

  14. Mummycute says:

    Mummycute…

    [...] something about mummycute[...]…

  15. cikpuanhady says:

    salam..saya nak join..

    bukan besday saya, tapi besday abang ipor

    id : cikpuanhady

    http://myapeapeaje.blogspot.com/

    besday boy

    nama : shaidi ali
    dob : 14 jan

  16. mummycute says:

    Pemenangnyer Ialah apple sweet http://sweethoney01.blogspot.com/


Leave a Reply

Current day month ye@r *