wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

13 May

donut sedap dan aiskrim walls

Author:lizz

Ginilah projek biler duk rumah…memain lepastu  lapo jer kerjanyer adik & abang …macam biasa permintaan dua beradik request nak  makan donut…dia memang suka kalo mummyer buat donut…abang kalo saya buat donut kemain suka…adik lagi  suka dia memang suka bila maminyer masak dia nunggu jer time basuh pinggan nak tolong mami cuci pinggan lepastu tolong uli donut…sekarang dia dah pandai sikit uli donut dah menjadi dah….siap dia marah lagi kalo saya betulkan donut yang dia buat klako…

V

V

inilah rupa donut yang digoreng siap… montokkan hehe…

8733419905 98821e517d donut sedap dan aiskrim walls

donut yang senget benget tu adik yang buat…

tapi dia tak ngaku…katernyer yang dia buat semua cantik…

yang tak cantik semua mami buat…katernyer princess maner boleh buat tak cantik…

adoi…

last-last yang cantik  dia makan..yang senget benet tu abang yang makan..

abang tak kisah janji sedap dia makan abang kalau dia makan 5 -6 bijik rilek jer habis…

siap tambah-tambah…kalo 15 bijik tu dierang dua orang jek yang makan…

8734537010 63258f1ded donut sedap dan aiskrim walls

tengok la gaya abang makan nampak kemain layan lagi dier makan siap tutup-tutup mata lagi…sedap sangat ker bang hehe…

 

Lepas makan donut dia bantai makan aiskrim pulak…kemain suka  la kan

8733420029 ee589f1095 donut sedap dan aiskrim walls

aiskrim pulak cup  beso…lagilakan…dedi belikan cup beso selalu beli kecik-kecik jer…makan-makan manis bukan aper lepas makan dieorang ni aktif bukan main lompat sana lompat sini…main lawan kemain melasak …ha gasakla…

8734537054 e392378939 donut sedap dan aiskrim walls

gitulah aktiviti kat umah time hujung minggu…memori dirumah lama..sekarang dah duduk rumah baru…ok bye…

Pssst :  keputusan teka teki  buah apa yang uwais makan haritu jawapannyer ialah jambu tabur milo  pemenangnyer norhidana tahniah k…nanti saya post hadiah…k…

 

 

 

pixel donut sedap dan aiskrim walls

16 Responses to “donut sedap dan aiskrim walls”

  1. anies says:

    waduuuuhhhhh meleleh da niiiii

  2. daddyziyyad says:

    wow! donut mmg montok! ;P

  3. IntaNBerliaN says:

    gebuhnya donut lizz nih!!

  4. Fiza Rahman says:

    Memang montok lah donut tu ☺☺

  5. Qhaifa Nur says:

    buat donut ikut resepi MIL…sedap, lembut semua ada..tapi dah lama tak mendonut, rindunya…
    tengok donut ni sedapnya…

  6. adia says:

    Pernah buat donut tapi bantat hihi. Pastu tak buat2 dah.

  7. Kakzakie Purvit says:

    Lizz… gebulah donut tu manalah tak banyak bebudak tu makan. Kalau kakak pun kakak rasa boleh habis 2-3 ketul tu.:)

  8. buat sendiri mmg puas
    dpt montok2 gituew
    mkn 2 biji dah kenyang khen

  9. deno says:

    sedapnya!!!:)

  10. nza says:

    mesti mummy trsenyum puas tgk anak2 brselera mkn hasil air tngan mummy…..
    terliur lak tgk…

  11. lyafrin says:

    hahah… kelakar donut hasil tangan adik..tp takpela..masuk perut sedap jugak kan..

  12. lyafrina says:

    hahah… kelakar donut hasil tangan adik..tp takpela..masuk perut sedap jugak kan..

  13. ajumohit says:

    adoi sedapnya tgk si adik dan uwais makan donut ni, auntie nak sikit boleh? eheheh

  14. kak ieda says:

    wahh pandainyee liza buat donut !
    kagum akak , seronok tgk anak2 suke makan ;)

  15. dana says:

    bestnyer bile ada anak dara yg blh tlg bt keje n msk2 nih, akak dh tua nih pun tak reti uli donut sndiri dik oi heheheh… (melampau kan)

    *mekasih2… tak sangka btl lak jawapan akak tuh

  16. alamk dua2 sedap tapi manislah kena kurangkan hehehe


Leave a Reply

Current day month ye@r *