wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

28 Mar

Dress terkini sara

Author:lizz

Inilah Dress terkini Sara.

Warna Offwhite cap Truedy Teddy

sukalatu…nak jalan pun siap angkat tinggi dress tu…hehe8568134547 7467f065fd z Dress terkini sara

Anak saya sorang ni feeling2  princess…suka beno pakai dress pusing-pusing segala baju dier nak yang pusing-pusing…kalo tak dier tak nak pakai….

kadang biler balik  sekolah sampai umah penat2 tu sempat lagi lepas mandi pakai dress posing depan cermin senyum sorang-sorang…lepas tu tanyer saya…mummy adik ni macam princess tak…kalo saya kat dapur tu siap kedapur…semata nak tanyer dier princess ker tak…hehe

Princess sara ni dier rajin kedapur…kadang dia basuh gelas…main sepahkan bawang…tolong saya susun pinggan…yang paling geram dia suka menyelit celah peha saya…time mummy tengah busy buat kerja kalo marah mula la sendu…kan..kadang tengah masak mintak kiss tak pasal-pasal kan..itula sara berjiwa princess…

 

pixel Dress terkini sara

10 Responses to “Dress terkini sara”

  1. maszull says:

    assalamualaikum liza…comel die ngan dress baru…:)

  2. maszmadi says:

    hihi sweet….. anak masz pon sekarang ni sibuk suruh cari baju princess, yang kembang2 macam ni lah….. letih maknya nak melayan…..

  3. Wak Gelas says:

    mummy princess tu nak adekss yee.,ehhHHee

  4. lily says:

    Comel princess ni…anak perempuan mcm tu lah kan…suka dress yg kembang2 ni…:-)

  5. Nora says:

    sama macam alisya saya… selalu perasan macam princess… tapi dia tak la nak pakai baju gaun sangat pun…

  6. cho zila says:

    seronok kalau gitu.. anak2 akak tak suka… gaun2 diaorang banyak yang pakai kurang dari 10 kali… sekarang akak dah tak beli lagi..
    akak poskan untuk sara nak tak.. cantik2 lagi ralat rasanya…

  7. dana says:

    heheheh gegirl msti lah suke jd princess kan, tp apasal tinggi beno angkat dress tu, acik baru nk tgk yg penuh

  8. sesekali ku rasa teringiiiin…
    apakan daya semuanya hero

  9. PiNkyCaT says:

    ala2 princess gitu ye:)


Leave a Reply

Current day month ye@r *