wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

1 Mar

Sepatu yang dicari…

Author:lizz

Bulan ni terasa cam nak cari selipar n kasut baru pulak Susah nyer nak nak menyoping kasut ni …punya la mencari kat SOGO tak jumpa..pastu  duk memujuk Mr daddy pi carik kat OU pun tak jumpa…kenapalah susah sangat nak cari ni yang dah berkenan size takde..balik2 beli kasut yang sama wedge gasak ko la pastu nyesal terpaksa pakai selipar time pregnant  dulu kalau naik train n kalau gi jalan2…mummy memang susah bab mencari kasut @ sandal ni sebabnya sandal memang untuk pakai kemana mana malas nak tuko lain pakai sampai burok baru tukar… nak beli kasut @ sandal yang bertemakan coklat pulak cam best jer…..

Kasut Clark ni semestinya selesa n boleh pakai  bila aktiviti jalan2 kan

Seliper Roxy ni pun cantik gak…christian louboutin almeria 120 espadrille wedges light brown Sepatu yang dicari...Wedge ni la yang paling best…nak gak yang macam ni

tetiba berkenan ngan kasut ni pulak cam selesa jer kan…

pixel Sepatu yang dicari...

18 Responses to “Sepatu yang dicari…”

  1. ely says:

    roxy tu nmpak selesa.. bln nih pon kena carik kasut baru (hahah ada gak nk nyebok tu)

  2. Princess MOMOY says:

    semuanya kaler koko!
    Coupon makan-makan untuk korang”
    Comelnya HEMPEDU ULAR”
    Dia kata saya cantik TAPI saya…”

  3. rohamia says:

    mmg susah cr kasut yg best…lawa di pandang lg2 mase display..bile try plak selesa..mak ai tergoda…tp kdg2 mengecewakan..bile pakai lama skit..melecet pulak…huhu…beli mahal tp tersadai je…

    • mummycute says:

      roha: ko pun sama cam aku kan taste pun sama tapi susah nak carik kasut best…aper kata yang tersadai tu ko bagi aku jer hehe

  4. lydia miza(aidyl azim) says:

    cantik..LM lum ada warna coklat lg ..

  5. zama says:

    mummy suke warne brown ke? byk yg mummy ske mcm warne brown. hee

  6. aty says:

    suker wedges tu.. suke sandal roxy juga…!! suker kan kasut a lots..!!

  7. jannah says:

    lama giler dh x shopping sandal.last masa tahu pregnant.hubby belikan sandal scholl. tgu lepas deliver ni baru boleh bergaya balik..btw, sume kat ats tu saya bekenam

  8. bunga says:

    cantiknye kasut yg last tu….i minat gak lerr


Leave a Reply

Current day month ye@r *