wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

10 Jan

durian crepe sedapker?

Author:lizz

ddurian crepe sedapker? | Gambar durian crepeurian crepe sedapker? | Gambar durian crepe

korang dah makan durian crepe?…ai baru jer makan bulan doblas hari tu…ni la pengaruh FB semuanyer cerita pasal  Durian Crepe jadi ai terpaksa beli haha… beli pun ngan member opis ni..bau nyer menusuk qolbu  tau terus beli ingat nak bagi kat anak buah rasa…6 ketul seploh hinggit ok la kot ek…

8363743267 ab52194527 z durian crepe sedapker?

ni la rupa Durian Crepe…

klakar pulak biler teringat ader sorang akak kat opis ai  ingat durian crepe tu macam kerepek ubi haha..kiteorang gelak terkekek..ahkak ni mesti takder fb gamaknyer…..

nampak tak kaler kuning Durian crepe nampak cam plastesin pun aderkan…

8363743281 6acdb610e9 z durian crepe sedapker?

Rupa Durian Crepe yang cedera paraah dikerjakan adik ara…habis penyek…

ai  balik terus jer balun suruh anak buah rasa dierang makan secubit terus taknak katernyer muak…teruk betul la korang ni..sib baik acik korang tak beli 2 kotak tadi..

8363743307 9717a9f22a z durian crepe sedapker?

hanya  budak yang bernama qaysara ni saja yang menyantap  Durian Crepe  rasernyer dia makan dalam 3 ketul kot…sabar jerla…saya mkan dalam seketul terus pening-pening lalat…muak sangat kot..Uwais langsung tak makan siap tutup hidung lagi…Durian Crepe ni macam kuih ketayap  cuma inti durian n creme jer kan…korang makan Durian Crepe best tak?

pixel durian crepe sedapker?

7 Responses to “durian crepe sedapker?”

  1. maszmadi says:

    pernah makan 1, kawan opis bagi, tapi cannot go lah, muak sbb rasa krim dia tu byk sgt, kalu inti dia durian jerk dalam tu ok kut… haha

  2. mamyharraz says:

    dah penyek pun tak mengapa janji sedap :D

    sy pun suka durian crepe nih..lazat berkrim :)

  3. LYAFRINA says:

    1st time beli tu.. makan seketul j sbb muak sgt.. tp x puas hati sbb rmai y kata sedap.. try order kat lain.. last2 mmg layan la.. mmg sedap.. lps tu bkali-kali order.. n asya pon suka..

    rupa x penting..apa y pting rasanya

  4. Nora Karim says:

    sedap… saya pun baru dpt makan… tapi kalau isi durian tu byk, mesti lagi terangkat… hehe

  5. Ajumohit says:

    aju suke DC ni lizz mmg sedap kan, penah beli aritu dapat yg masam mcm tempoyak, eii frust sangat

  6. norhidana says:

    murah gk ek, 1st time akak beli kt sorang bakery kt kl nih rm10 4 ketul tp gumuk2, tp tu jelah sekali beli durian crepe… bg akak sedap cumenyer tak blh mkn selalu…

  7. lieyalatif says:

    ee’h pandai qaisara makan…suke durian rupenye…uwais tekak org bandar ni lizz ekeekekekeke…..

    lieya pun mase mule2 demam pasal durian crepe ni org dok2 post kaf fb …lieya pun order gak….sedap mkn sejuk2….nyaman jek lalu kat tekak….


Leave a Reply

Current day month ye@r *