wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

15 Feb

edit gambar guna photoshop

Author:lizz

eit gambar guna photoshop

waa hari ni jumaat kita suka…

walaupun kerja belambak tak siap-siap lagi…tapi ader hati nak update…kan…tak per release tensian jap…hari ni lepas makan karipap dua ketul lapor lagi mau…semalam puasa hari ni masih lapar lagi…ingat nak puasa…tak jadi boleh? teruk betul…

kontest edit gambar guna photoshop

Gambar ni saya edit dah lama…tak ingat bila…kadang sesajer nak mengisi masa lapang…edit la ko sampai lebam…hehe..konon dalam hutan tema  princess hehe siap tema  bagai…saya guna effect aper pun lupa main taram jer…

saya edit atau lukis  gambar guna photoshop  jer software lain tak berapa nak tau sangat…kadang edit gambar boleh membawa beberapa   jam kadang 5 minit siap ikut hati hehe…saya kan dah lama verangan nak buat scrapbook versi digital tapi tah berapa tahun nak siap entah..

sekarang baru lapan page…

ok la bye semangat nak kerja dah mai….hehe

pixel edit gambar guna photoshop

10 Responses to “edit gambar guna photoshop”

  1. Kakzakie Purvit says:

    Kalau rajin hasilnya cantik Lizz. Kalau di buat scarpbook lagilah cantik. Bila adik besar dia bolehlah tengok-tengok..

  2. lieyalatif says:

    cantik sgt lizz!! tangan org kreatif ni buat le camne pun tetap nampak cantik….

    tang bulu mate rozita che wan tu yg marbeles tuuu heheheeheh…che ta tgk pun leh nangis laaa hahahaahahah

  3. maszmadi says:

    rajinnyer mengedit gambar….. cumelll

  4. anne says:

    sy langsung tak pandai edit. Edit bodoh2 bolehlah. nk buat mcm ni mmg tak reti.

  5. TiranaAduka says:

    salam sis…
    Wah cantikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk….!!!!!!
    salam kenal sis….pertama kalinya TA singgah sini…
    kalau sis ada kelapangan sudilah kiranya mengunjungi teratak TA

    Tolong sebarkan: Cara Menegur ketika dalam solat Jumaat- TiranaAduka

    terima kasih sis

  6. TiranaAduka says:

    TA dah tukar gambar profil pada blogger…
    dulu TA guna yang kat sebelah tu…
    kini lebih mesra pembaca…
    ada dalam post TA…

    Boleh bertutur bahasa jawa
    Dalam blog aku coretkan
    Buat tatapan sahabat semua
    Kalau tersalah sudi komenkan

    Tirana Aduka Seorang Lelaki
    Ada yang Komen berkata ‘ Kakak”
    Mungkin salah ku Tak kenalkan diri
    Hanya tersenyum di Panggil ‘KAKAK”

    Cerita pula tak indah mana
    sekadar memori cebisan lama
    Hanya satu pinta Tirana
    Moga persahabatan kekal selama

    biar blog bertukar rupa
    TiranaAduka singgah jua
    Ape khabar gerangan disana?
    Moga persahabatan kekal selama…

    Tirana ini tak pandai bermadah
    Bersyair gurindam jauh sekali
    Singgah setelah selesai ibadah
    jangan lupa berkunjung kembali

    Aku menulis kisah sebenar
    Dari hati ku luahkan kata
    Walau bukan nama sebenar
    Itulah Dia TiranaAduka

    Walau perit ku tulis jua
    Bukan membuka pekong di dada
    Masih baru di alam maya
    Itulah gerangan Si TiranaAduka

    Tulisanku tidak seindah mana
    Maaf di pinta andai terasa
    Bukan bermaksud untuk mempersenda
    Hanya Coretanku di baca bersahaja

  7. TiranaAduka says:

    TERima Kasih sis sudi aprovekan komen TA….
    maaf ta blogger baru….

  8. Myra Jay says:

    Cantik… :)

    Berseri je tengok :D


Leave a Reply

Current day month ye@r *