wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

22 Dec

Family day lagi

Author:lizz

family day1a Family day lagiKemeriahan bersama kawan2 berseronok sakan tak pernah lagi membujang cam ni…first time tinggal anak2 ngan Daddy…seronok family day kali ni macam2 pertandingan ader bertemakan hitam merah memang best lagi best biler dapat hadiah… cam budak2 kan…yerlah penat2 lari dalam guni, jatuh tersembam mengheret bola…main boling buah kelapa tak dapat penat tu ..

pixel Family day lagi

7 Responses to “Family day lagi”

  1. su manje says:

    Sronoknya….mesti bestkan..
    bila la agaknya su nak buat family day su pulak…?
    em ape pun ….semoga gembira…selalu…..

  2. o'gosh says:

    amboi mummy..posing maut gitu…

  3. mummycute says:

    su manje: tq sue
    o’gosh : konon2 jer tu

  4. Ana says:

    wahh…!! seronoknya !

  5. melor says:

    salam perkenalan ya nama ku melor. seronok ya ber family day. nice blog

  6. misz fatin says:

    merah sume.. :)

    chumella si kecik berkaca mata.. hihi.. ^_^

  7. Vivi Lim @mrs.nurulazmi says:

    wah!color merah & hitam! =0).
    warna kegemaran saya..


Leave a Reply

Current day month ye@r *