wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

24 Jan

Famous nasi kandar kat Ipoh

Author:lizz

nasikandar Famous nasi kandar kat Ipoh

Sungguh Menyelerakan….umppph rasa nak makan lagi dan lagi hehehehe memang sedap the best nasi kandar yang pernah kami pernah kami makan kalah nasi kandar kat penang tau…tiap2 kali pergi ipoh wajib singgah kat sini Mr Daddy dari kecik memang suka makan kat sini mummy baru jer 2 tiga tahun diperkenalkan Mr daddy Kalau makan nasi kandar ni kena maka terus jangan cakap2 berasap telinga memang pedas sampai ketelinga kaw2 punya tapi biler habis memang rasa nak tambah lagik mummy kalau makan memang 2 pinggan gerenti habis …hehehe.. kat bawah ni ha gambar Restoran baru nyer kalo nak lebih best makan kat kedai lama .

Sungguh Menyelerakan….umppph rasa nak makan lagi dan lagi hehehehe memang sedap the best nasi kandar yang pernah kami kalah nasi kandar kat pinang tau…tiap2 kali pergi ipoh wajib singgah kat sini Mr Daddy dari kecik memang suka makan kat sini mummy baru jer 2 tiga tahun diperkenalkan Mr daddy Kalau makan nasi kandar ni kena maka terus jangan cakap2 berasap telinga memang pedas sampai ketelinga kaw2 punya tapi biler habis memang rasa nak tambah lagik mummy kalau makan memang 2 pinggan gerenti habis …hehehe…
pixel Famous nasi kandar kat Ipoh

21 Responses to “Famous nasi kandar kat Ipoh”

  1. URY says:

    perkhhh…. bestnya, menyelerakan sekali, terus terasa lapar..
    Perna juga makan di restoran pakistan di Ipoh, namanua dah lupa laa…

  2. su manje says:

    salam mummy…
    adoi nie yang tak tahan nie…
    su baru je kluar dari hospital…em…….sedaaaaaaaaaaaaaaaapppppppnya…
    tak pe…nanti su nak gi ipoh…
    tapi tak tau la alamatnya…leh bagi tak….

    • kent says:

      kat ipoh ada 2 cawangan..satu vanggey lama..satu restoran baru 24 jam..pergi yang lama ada rasa klasik sikit dekat dgn balai pekan baru..tgh2 town jer..kalau restoran..dekat dengan bangunan majlis bandaraya ipoh,ipoh parade..greentown..cari kat kawasan2 tu dah sampai situ tanya kat org2 situ..mana vanggey?hehe

  3. azreen says:

    ni yang bikin gua lapar..huhuhu

  4. abu luqman says:

    mamak nasi kandar satu…kuah taroh lebih ye..

  5. mamaaerish&aed says:

    naik vaggey dolo pakai moto jerk ;p
    eb membesar kat ipoh :)

  6. Hanis Azla says:

    mmg nampak sedap.. nyum.. nyum..

  7. mummycute says:

    URY:memang best menjilat jari….
    su manje: alamat tak tau la kalau nak pg saner bg tau ek nanti MR daddy blh bagitau…yer

  8. jeely jelly says:

    peh! mebyelerekan…. :) lapar!

  9. mummycute says:

    azreen: jom makan yer….

    abu luqman: ok siap mau kuah bbanjir ya…

    mamaaerish&aed : best kan nasik kandar kat sini kan…

    Hanis Azla : jom makan…

  10. wahida nasution thakhrim says:

    memang ramai tak boleh nak kata kat situ tak sedap.. majoriti suka makan kat sana.. selama saya duduk ipoh (dekat 4 tahun) pun minat gak makan kat vanggey tu..

  11. zulfikar says:

    nasik wanggey… original kat bus stand tg rambutan… sedap ya amat… leh kalahkan nasik penang.. org ipoh ade panggil nasik ganja….

  12. adeeya says:

    Nasib baik tk makan tapi nampak sedapp :D

  13. mummycute says:

    wahida nasution thakhrim: bestkan…memang acara wajib kami kalo gi ipoh makan kat sini…Mr daddy membesar kat sini

    zulfikar :Betul….daddy memang panggil nasi ganja disebabkan org ketagig makan kat sini…lain dr lain

    adeeya: cuba la adeeya sedap…pasti meletup

  14. Kenzo@MrConteng says:

    tgk pon dah sedap! selamat kenyang lagi.. kalau x, silap2 laptop ni juga kne telan..huhu

  15. wida says:

    sedapnya..berasap tuuu

  16. syarq says:

    sedappnye nasi kandar tu..terliur tgok =p~

  17. Eazy Izzuddin says:

    sedapppppp….
    lapaarrrr

  18. angahsayang2314 says:

    sedap mantapppp

  19. fadah says:

    memang sempoi….fadah kalau balik ipoh memang lepak kat vanggey nie…

    lagi satu mummy..dekat flat tinggi pekan lama tepi sungai lagi besh nasi kandarnya…..

  20. ran says:

    yaaka nasi kandaq penang pun kalah???erm dh pusing abis ke penang?kalau blum pusing dulu.bg saya vanggey ni more to masakan india,nasi kandar penang more to masakan mamak.cuba cari kelainan antara keduanya.


Leave a Reply

Current day month ye@r *