wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

22 Jan

fesyen baju kanak-kanak terkini | Gaya Uwais

Author:lizz

hoho… ai baru lepaih minum horlicks tu pasal duk hoho jer…yang pasti perut ni lapar lagi walaupun dah 3 ketul kuih selamat dalam perut …nampaknyer kena gak pi beli mee goreng mamak kuah kari kedai depan nikang…

sabarlah wahai perut…kesian kat acik ni haa (sudah buncit sudah)…*ni yang terasa nak beli premium beautiful ni..kawan ai baru jer ukur tadik adoi…sabar2..

* dah..dah..

jom kiter layan anak teruna saya ni bergaya…Uwais ni bukan aper… kalo bab2  begaya memang dier  minat sangat tambah kalo kat umah kemain catwalk lagi dier… tapi kat shopping mall  nak fitting ker haper punyer la pemalu kemain susah tau nak try baju …macam2  kerenah…kadang saya biarkan dier kat dalam fitting room tu kemudian baru saya masuk pakaikan zip seluar dier…kadang saya nak pakaikan dier cakap tak yah biar dier pakai sendiri…bayangkan kalo nak beli baju dier…kalo 2 3 helai seluar lagi kasut lagi mau dekat 2 jam…dalam kedai tu…huhu…

8401971773 c2f26c8734 b fesyen baju kanak kanak terkini | Gaya Uwais

*nin dia

lepas zip seluar terus  keluar daddy nak tengok ok ker tak…

…halah abang uwais ni…muka jer macho tapi suka nyanyi lagu tiga kupang…ihik

8403062566 ca151d2822 b fesyen baju kanak kanak terkini | Gaya Uwais

peluk tubuh posing biasa dak abang…kalo dah boring

ilek2 bang sikit lagi jer…

8403062574 7665a087e1 b fesyen baju kanak kanak terkini | Gaya Uwais

* ni dah kira happy lepas makan kitkat..

Tak habis2 gaya spiderman dier tu..skang ni tangah suka spiderman segala benda semua nak spiderman…

siap tanyer ai lagi camaner nak ader kuasa cam spiderman…mudah jer saya jawab…kena banyak minum air masak hehe

8401973411 bf6447d73d b fesyen baju kanak kanak terkini | Gaya Uwais

ni pulak gaya kaki tempang ihik….

* baju uwais tu semua dari Poney serius lalawa baju2 kat Poney KLCC tu…banyak pilihan…

 

 

pixel fesyen baju kanak kanak terkini | Gaya Uwais

10 Responses to “fesyen baju kanak-kanak terkini | Gaya Uwais”

  1. anne says:

    ensemnya dah abang ni…pandai bergaya

  2. Pandainye dia bergaya..boleh jadi model ni…^^
    Baju² kat pooney memang cantik²..harga pun boleh tahan jugak..

  3. Kakzakie Purvit says:

    Kalau dah hensem pakai apa pun cantik kan abang . Auntie tengok semua pilihan sangat matching. Cantiklah..

  4. kakkoii nyer si hero kecik ni
    tgk baju mcm tebai jer jacket tue
    nk g obesea holiday ker??

  5. LYAFRINA says:

    suka dgn gaya abg uwais..sbb memang stylo & ensem…walaupon kecik lagi..tp tserlah kehensemannya ;-)

  6. ajumohit says:

    pandainya uwais bergaya ye, lizz watpe nk pakai pb? kalau perut tu kene sit up and exercise, badan lizz dan cun maaa ;)

  7. lieyalatif says:

    hensem uwais ni lizz…kompom la besar nanti jadi pujaan idaman gadis2 ni eheheheeh

    mmg cun laa baju2 tu semua..stylo abis lah uwais!


Leave a Reply

Current day month ye@r *