wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

12 Jul

fesyen baju kurung moden terkini 2012 | fesyen baju raya 2012 (Rizalman ibrahim)

Author:lizz

 fesyen baju kurung moden terkini 2012 | fesyen baju raya 2012 (Rizalman ibrahim) 

Petang nanti saya nak singgah Tesco hehe…tak sabar tau ….motipnyer tak lain tak bukan nak menyambar baju raya Rizalman dalam kepala ni duk Ingat Baju Raya Rizalman auwww…sungguh teruja dari tahun lepas lagik duk berkenan baju Rizalman…semuanyer lelawa Harap-harap ader la size…saya selalu kalo beli baju siap asik takder size jer…sakit hati… ok..ok  moh kiter tengok  koleksi baju raya 2012 Rizalman dengan  kerjasama Tesco

baju raya rizalman 2012 fesyen baju kurung moden terkini 2012 | fesyen baju raya 2012 (Rizalman ibrahim)

Ini sebahagian daripada 20 rekaan daripada Rizalman yang saya suka cantikkan arrggg….. stress tau…. kalo tak dak jap gi…saya paling suka baju kurung hitam tu mabeles betul yang ader reben tu pun cantik jugak yang paling kanan tu pun lagi suka memang sangat-sangat cantik nampak macam baju kurung moden tapi bukan ianya dress tau…

baju raya rizalman tesco fesyen baju kurung moden terkini 2012 | fesyen baju raya 2012 (Rizalman ibrahim)

Koleksi Baju raya 2012  rekaan rizalman ini ala-ala modern,  saya tengok…pilihan  Rizalman ni bercorak terang warna merah, merah jambu dan hitam putih . Baju Kebaya dan baju kurung moden rekaannya memang sangat cantik dengan adernyer  corak polkadot dan garis melintang.

Koloborasi Rizalman dan Tesco ni hanya sekali jer ..tu pun sempena pembabitan Rizalman Ibrahim selama 20 tahun di dalam bidang fesyen waa..dah 20 tahun kan…memang terbaik…

Saya terus jer rasa nak beli bila tau harganya amat2 berpatutan iaitu dari RM180 hingga RM250… Bagusla Rizalman Buat macam ni sekurang-kurangnya golongan mcm saya ni boleh pakai koleksi baju raya rizalman yer dak? kalo beribu riban tak mampu…. nengok jer mampu  ahaks…sekarang  ni no tiru2 lagi baju rizalman tau…beli jer terus kat cawangan tesco terdekat (Ampang, Mutiara Damansara, Kota Bahru, Paradigm Mall, Seremban 2, Desa Tebrau, Tanjung Pinang, Melaka, Shah Alam, Station 18, Puchong, Taiping, Seri Alam, Kepong, Penang, Kajang, Setia Alam, SP Selatan, Mergong, and Nilai)

Nampaknyer raya nanti ramai la yang pakai  baju rizalman ni kang ramai la yang boria hehe…takpe ai tak kisah pun kan…kan…

 

 

 

 

 

 

 

pixel fesyen baju kurung moden terkini 2012 | fesyen baju raya 2012 (Rizalman ibrahim)

7 Responses to “fesyen baju kurung moden terkini 2012 | fesyen baju raya 2012 (Rizalman ibrahim)”

  1. mamyharraz says:

    beruntungnya sapa dpt grab!
    sy tak mampulah rasanya..hmm kalau bawah rm150 ok.

  2. Ajumohit says:

    Cantik2 kan Lizz merasa nak pakai rekaan rizalman kan ;)

  3. Ann says:

    Salam,
    Sy ada baju rizalman color itam (yg kanan skali) utk dijual sbb en suami tersalah bli size. Sy ada size L. Berminat? Emel sy myeongdongsha@yahoo.com.
    Sy kasi best price! (RM140 termasuk postage)

  4. nas says:

    teringin nak beli…tp kiter jauh la..huhu..x da tesco…sabo jer la..

  5. fieza says:

    kt mane nk cr nie? seremban 2 kt ner?

  6. sirryna says:

    r u sure?mana2 tesco?awesome!agak2 ade lagi tak???

  7. amy says:

    cik ann,sy bminatla…ada lg tak


Leave a Reply

Current day month ye@r *