wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

31 Jul

fesyen kanak-kanak 2012 | Skinny Jeans (cotton on malaysia)

Author:lizz

fesyen kanak-kanak 2012  | Skinny  Jeans (cotton on malaysia) 

Eh.. cecantik seluar Skinny  Jeans cotton on ni  terus jer saya terpikat dengan seluar cotton on ..serius lawo….macam-macam warna ader memang sesuai dengan tema ni kan saya  tengah buat koleksi untuk uwais n adik sara ni setakat ni dah ader biru merah, hijo n grey semua tu beli kat zara hari tu…sale kan….tapi biler tengok  cotton on ni lagi banyak pilihan warna…warna pink tu susah nak carik…Skinny  Jeans ni rasanyer untuk umur 1 tahun keatas…jangan pi saiz habis dahla kan…

Skinny Jeans cotton on fesyen kanak kanak 2012  | Skinny  Jeans (cotton on malaysia)

gini la rupanyer jeans tu…lawa..kan.. Kat Sunway agak2 ader tak ek….nampaknyer bertambah la lagi koleksi baju raya 2 beradik ni…mummy n daddy belum pun beli baju rayanyer…

fesyen kanak kanak 2012 fesyen kanak kanak 2012  | Skinny  Jeans (cotton on malaysia)

En Daddy jom kita pi Sunway hari sabtu….(buat muka kesian mesti jadik ni hehe)

fesyen kanak kanak terkini fesyen kanak kanak 2012  | Skinny  Jeans (cotton on malaysia)

 

pixel fesyen kanak kanak 2012  | Skinny  Jeans (cotton on malaysia)

13 Responses to “fesyen kanak-kanak 2012 | Skinny Jeans (cotton on malaysia)”

  1. Fiza says:

    Cutenya skinny jeans nih.

  2. IntaNBerliaN says:

    alahaiii comelnya budak2 kecik ni pakai :-)

  3. fara says:

    cutenye..kt mana nk bli ni..online ada ke?

  4. fiera says:

    usia 11 thun ade tak ?

  5. fiera says:

    fara saiz 11 thun tak ader ke?

  6. kay says:

    saiz 10 ade ke tak???

  7. eiyla says:

    nak tny harge brape n saiz utk umo 2thun ade x?

  8. Ross says:

    Ade lg x skinny jeans ni

  9. meer says:

    Mcm mn nk dpt kan seluar ni .utk bdk 2thn bln pm phone

  10. ida suhini says:

    Mcm mna nk oder..?

  11. nora says:

    mcm mana nak orde ye? sempat for raya tak ni?

  12. siti says:

    Salm…skinny jeans ni ada lg tak..nk dpt kt mn ye


Leave a Reply

Current day month ye@r *