wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

14 Aug

fesyen tudung terkini 2012 | tudung raya 2012

Author:lizz

fesyen tudung terkini 2012 | tudung raya 2012

Banyak betoi tudung macam2 gaya ader tau untuk raya ni…skang tudung mcm pilihan ader untuk wanita bertudung cam kiter untuk digayakan raya nanti yang pastinyer anggun bergaya gitukan..

Warna-warna tudung toksah citer macam-macam warna ader dengan padanannya menarik pada tudung skangkan ..ader yang plain yang bercorak pun lelawa tau… design toksah cakaplakan macam-macam gaya yang pastinya ianya ringkas dan mudah pakai…mak2 yang malas cam saya ni kena pakai tudung sarung jer kot nak nyelendang bagai tak kut serik takut anak terkena jarum sebab uwais dah penah tercucuk jarum kat tudung saya gara2 nak kiss maknyer..tunggu dierang besar sikit lagi takpun nak time2 tak melibatkan anak-anak boleh kot…try hehe padahal tak pandai pun pakai selendang cam susah jer…

Saya ni memang suka tudung sarung jer cam Tudung Fareeda, Tudung Syria, Tudung Ariani dan macam-macam lagi…nak mudah beli online jer saya malas beli online nak gak tengok ngan mata kepala sendiri tudunng tu sesuai ke tak….terukkan…takut nanti beli jer tak berapa nak lawa baik beli jer kat butik2 maner…saya bab-bab pilih tudung memang susah cerewet pun ader kater daddy nak beli pun boleh makan sejam ho kelabu mater nengok tudung semua lawa2 kalo boleh nak jer angkut semua….

ok jom kiter tengok koleksi dari ariani ni bagi saya sangat comel secomel harganyer tetttttttt…..tunggu sale la..

tudung ariani terbaru fesyen tudung  terkini 2012 | tudung raya 2012

hak ni pulak cantik sangat nak try beli warna pink biru mesti lawa…nak gak cari kaler tu tak tau ader ker dak lagi…

 tudung fareeda terkini fesyen tudung  terkini 2012 | tudung raya 2012
Saya memang suka pakai tudung jenis kain cam sifon atau jersey sebab ianyer lembut, selesa dan tak panas…rasernyer koleksi radiusite tak ketinggalan geram nengoknyer lawo sangat…tapi selendang radiusite  semua lawa…

radiusite 2012 fesyen tudung  terkini 2012 | tudung raya 2012

yang ni pun santik gak…

sugarscarf by riqa fesyen tudung  terkini 2012 | tudung raya 2012
Apapun nak gak carik barang selai dua dah lama tak beli tudung…
pixel fesyen tudung  terkini 2012 | tudung raya 2012

3 Responses to “fesyen tudung terkini 2012 | tudung raya 2012”

  1. Ajumohit says:

    Tadi singgah di radius site Shah alam, mmg cantik2 tudungnya, kebanyakan kaler yang diminati dah keabisan stok huhu

  2. Hi there! This is my 1st comment here so I just wanted to give a
    quick shout out and say I really enjoy reading through your articles.
    Can you recommend any other blogs/websites/forums that deal with
    the same topics? Thank you!

  3. Terrific paintings! This is the type of information that are supposed to be shared across the net. Disgrace on Google for now not positioning this post higher! Come on over and visit my site . Thanks =)


Leave a Reply

Current day month ye@r *