Wow it’s So Cute

Facebook Like

google

15 Apr

fesyen wanita terkini 2013

Author:lizz

Memalam ni mata tak lelap pejam celik buat-buat tdo nak tidurkan sara pun tak jadik jugak…daddy pulak dah selamat tidur uwais lagi la awal2 dah selamat mintak susu sebotol..terus tidur membongkang…

tinggal mok cik sensorang  tak tau nak buat per baju dah cuci pinggan dah pun tersusun rapi…poyo rapi lah sangatkan…padahal.nan ado…

jadi daku online itu pilihan terbaik nampaknyer…kihkih…memula terklik2 tak tau nak wat aper berfb memang dah lama tak diupdate..insta pun dah kelaut…nanti sok rajin semua tu diupdate…itu kalo x bz tapi rutin hari-hari membusy jer hehe…yang tinggal cuma blog ni jer…

ok jom layan mok cik ni verangan hari kiter berpesen-pesen yer…fesyen wanita terkini 2013 …. saya google n berpinterest jumpa la fesyenyang  lawo ok cardigan tu kena ngan baju putih scarf tu kiter jadikan tudung….saya paling berkenan dengan flat hitam tu cantik sungguh nak carik barang sepasang ni dah lamer kot tak pakai flat …asik pakai wedges  jer kan…sekali pakai flat layan gak ni…tapi saya kena pakai yang ader tumit sikit kalo takkan rasa sakit tulang kat kaki tu hari tu pinjam makteh punyer kasut…tak tahan ooo sakit kaki terpaksa pakai wedges balik….

Alangkah cantikyer selendang polka dot itu…hamboi…

pesen gini pun comey gak ni ferasankan terbayang diri sendiri gayakan siap ngan beg coklat kasut pun coklat…saya memang suka jugak dengan kaler coklat…ala2 mok cik tapi iools tetap suka gak fesyen ader warna coklat…

 Stephanie Helton

Disebabkan tahun ni tema warna  hijau emerald jadi saya tetibe suka ngan fesyen warna hijau kan kater warna terkini dan fesyen terkini gitu…

wedges tu saya berkenan…tapi macam dah ader…scarf tie & die tu pun kemain lawa jugak tu…kan

Joanna Bird via Joseline Rose

Ok la dah habis episod berangan kiter…kembali ke alam nyata * lap2 mata sikit

ok Bye….

pixel fesyen wanita terkini 2013

4 Responses to “fesyen wanita terkini 2013”

  1. Cantik² semuanye…:)

  2. lyafrina says:

    semua lya suka.. thn ni warna hot emerald green kan..

  3. dana says:

    cantik2 tp sesuai utk yg bertubuh kurus selim melim mcm lizz, akak berkenan tul ngn hijau emerald tuh… mmg thg inn lah kaler tu thn nih… ni yg verangan nk cari 1 utk baju raya…

  4. sue lebey suke pakai flat shoe…wadges dah lama giler tinggalkan///,,,,///sakit kaki la pulok..tp fesyen2 kat atas mmg terbaik…tp tu la menyusu, susah sikit nak berfesyen gini kan


Leave a Reply

Current day month ye@r *