wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

25 Apr

Gambar adik comel sara

Author:lizz

salam ceria uoolss

hari ni muka iollss bersinar2-sinar…

maklumla hari ni hari gaji uollls…

lepastukan ader kenaikan….

teronok kiter….hehe *wat aksi gyiyomi sikit

******

ni dier budak klinting …..

8674092214 55c6f9ef2f Gambar adik comel sara

gambar sara masa tecik-tecik….

kejap jer kan dah besar …

1 mei ni birthday adik …

mummynyer betul-betul bizi tak sempat nak buat persiapan apa-apa…

minggu depan dah pindah…

bizi mengemas sana sini…abis lenguh-lenguh badan mak encik…

lepastu ader kursus bagai lagi kan…

hari ni baru boleh berjimba2…barang barang nak diangkut hari ni..

itu semua daddy yang uruskan…iolls cuci kaki…

saya ingat…

nak beli kek…

lepas tu nak print kad perpisahan & buat goodiee bag sikit untuk sambut birthday dan sekali harung dengan perpisahan sekali ngan cikgu dan ustazah dia…

sedih saya nak tukarkan sekolah adik…. dia dah suka dan serasi ngan kawan2 cikgu-cikgu nyer..dan .dah pandai solat…baca doa…tetibe maknyer yang sedih…

Ermmm nak bagi hadiah aper ek kat adik…tangah pikir-pikir lagi ni…

 

Psstttt: baru lepas sarapan tosei 2 ketul ngan teh o ais…rasa kembang perut….

 

pixel Gambar adik comel sara

14 Responses to “Gambar adik comel sara”

  1. zie says:

    heheh seronok jugak…
    chomelnya dia..

  2. Ati Masrif says:

    ala comei ..comei..

    nak pindah rumah ke mana ..

  3. Nafira says:

    sonok lah birthday on labour day.. leh celebrate besar2an.. hehehe.
    bape dah umur sara?

  4. hehehe mmg comellah !

  5. Kakzakie Purvit says:

    Masa undi kira dah masuk rumah barulah Lizz. Harap adik oklah di sekolah baru. Kalau nak buat majlis sikit-sikit pun kena sedia itu-ini juga Lizz. Penat tau sebab campur nak pindah lagi…

    Tapi bila dah pindah bolehlah buat pelan-pelan nak susunaur perabut bagai…

  6. ummiarissa says:

    wah semua nak buat gyiyomi….mesti comel kalau dia buat…

    nak beli hadiah belilah yang bersesuaian dengan usia dan kegemaran dia…pasti dia suka…

  7. ieyda says:

    comel rambut klinting sara

    pindah dari mana nak kemana tu?

  8. Ratu Hatiku says:

    Comelnya adik… suka sgt dgn bdk yg rmbut kerinting mcmtu.. cute :D

  9. Qhaifa Nur says:

    suka anak rambut kerinting, cantik…
    comelnya adik nak sambut besday yup..kejap dah besar…

  10. wahida says:

    comelnya sara…rambut dia tu buat dia bertambah comel….kalau dia besar nnt, jgn bagi dia rebonding kan rambut dia tu tau…heheh…

  11. kak ieda says:

    alor2 comelnyee
    geram kan rambut tuuu ;)

  12. My Notes says:

    ASSALAMUALAIKUM … COMEL BENOR ANAK TEMAN NI YER … CUBIT SIKIT PIPI TUH … HUH … HEEEEE

  13. deno says:

    olo comelnya curly rambut :)

  14. daddyziyyad says:

    seronoknya hari gaji….gaji pun naik yerrr..:) alhamdullilah


Leave a Reply

Current day month ye@r *