wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

14 Jun

gambar anak dr sheikh muszaphar belajar berenang

Author:lizz

sheikh muszaphar ajar anak berenang 

Biler tengok anak dr sheikh muszaphar sangat comel bella ni…kecik-kecik dah pandai berenangkan bagus betul..anak2 saya setakat nyelam  tutup hidung boleh la..teringin gak nak ajak qaysara menyelam  cam ni…

gambar anak dr sheikh muszaphar belajar berenang gambar anak dr sheikh muszaphar belajar berenang

“Sophea Isabella atau  Bella diajar berenang oleh sheikh muszaphar . Lahir di dalam air memudahkan Bella mempelajari proses untuk berenang dan apa yang nyata tak semua bayi yang boleh berbuat demikian.Saya dan isteri mula mengajar Bella teknik menahan nafas ketika berada dalam air sejak Bella berusia sebulan dengan meletakkannya di dalam tab mandi di rumah. Malah, setiap kali mandi kami akan menuangkan air ke atas kepalanya secara perlahan untuk membiasakan dia menahan nafas ketika di dalam air.”

“Lama-kelamaan Bella semakin serasi dan selesa dengan keadaan tersebut sehingga berjaya mengawal sendiri nafasnya. Ketika Bella berumur empat bulan, kami mendedahkannya dengan aktiviti air di kolam renang. Datuk Dr Sheikh Muszaphar Shukor  bersama dengan puteri kesayangannya Sophea Isabella, sembilan bulan.

jom ikuti kisah dan gambar anak dr sheikh muszaphar belajar berenang di dalam majalah Mingguan Wanita edisi Julai ..

pixel gambar anak dr sheikh muszaphar belajar berenang

3 Responses to “gambar anak dr sheikh muszaphar belajar berenang”

  1. wahida says:

    perrghhhh…comel giler si bella ni..rasa nak geget je…

    beruntung dia, kecik2 dah pandai berenang…kalau mcm aku ni, sampai tua bangka tak reti swim…huhu…

    tu sbb aku hantar anak aku si abg gi swimming class supaya jgn jadi mcm aku ni…huhu…

  2. ibu ilyanie says:

    rasa tak tergamak nk rendam anak dlm air sebegitu rupa… tp kena juga bagi diorg blajar berenang. hehe…

    p/s:jemput ke blog sy and folo.. :D

  3. Asmara says:

    bagus kan kecik2 dah ajar berenang. ank sya pun 3 tahun sekolah diorg dah start swimming class. skrg ni summer dah mula balik kelas diorg.


Leave a Reply

Current day month ye@r *