wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

4 Apr

Gambar comel adik dan abang

Author:lizz

ni gambar adik dan abang 2  ke tiga tahun lepas..

biler tengok gambar bebudak 2 orang ni…comel sangat…

time ni kat the Curve tak silap…

sekarang dah besar pun abang dah sekolah…

suka tengok abang dia tembam time ni..

sekarang dah kurus…

time ni dua-dua merajuk muka memasing moncong…

8617156417 085422ab43 Gambar comel adik dan abang

 

Psssttt: sekejap jer masa berlalukan…sekejap jer anak2 dah besar…maknanyer kiter dah makin berumur…

pixel Gambar comel adik dan abang

18 Responses to “Gambar comel adik dan abang”

  1. normi says:

    chomell sgt…:)

  2. Kakzakie Purvit says:

    Biasa macam itulah Lizz. Masa kecik montel bila dah sekolah aje mulalah kurus dan tinggi aje…

  3. amirah says:

    kalau tengok gambar dorang waktu kecik memang rasa mcm cepatnya zasss besarr

  4. Nafira says:

    haah~ comel sangat.. hehehehe

  5. mmg sekejap je kan anak2 membesar..

  6. rasp says:

    hehehehe comel lak tgk dua2 majuk dok tepi dinding tu :D

    how time flies kan….

  7. cho zila says:

    akak pun suka gambar anak2 masa bam-bam kecik dulu… alahai muka sedihjer…

  8. jijah says:

    amboiii comel sangat! bila anak2 dah besar rindu saat dia baby kan kak..

  9. serius comey budak2 ni

  10. anne says:

    memang comel.

  11. dana says:

    alololo comeinyer walaupun tgh ngajuk, lagi2 si rambut kerinting tuh…

  12. jaakechik says:

    comelnya anak! tu lah untungnya ada blog kan, boleh abadikan semua cerita dan gambar anak. esok2 bila buka dan baca balik kita akan tersenyum sorang2..btw salam perkenalan dari jaa :)

    http://www.jaakechik.com

  13. deno says:

    memang comel ! tambah pula dgn backgrond merah tu… hihi… :)

  14. alolo…majuk ke tu..comel jer…
    cepat jer kan masa berlalu….sedar tak sedar anak2 makin membesar….

  15. nurul yui says:

    coeml je dua2 =)

  16. Henrietta Jose says:

    Mmg comei……kiut jer moncongnye tu….

  17. wahida says:

    abang hensem!!

    adik comel!!

  18. nens says:

    a’ah la..si abg tembam ag time ni..hehe..comel
    adik qaysara lg ler..kiut miut die..gewammm


Leave a Reply

Current day month ye@r *