Wow it’s So Cute

Facebook Like

google

18 Oct

camera 360 app Magic Skin

Author:lizz

Cantik jugak pakai camera 360 ni…  muka jadik mulus gitu siap ader efek bibir merah yang tak tahan sampai keabang bibir bak delima…adik pulak cam Angelina jollie hehe…

gambar anak comel camera 360 app Magic Skin

Gambar pepagi adik ngan abang, muka abang happy tak gi sekolah …Hari ni mummy daddy busy tak sempat nak ambik abang jadik abang terpaksa cuti huhu…nampaknyer abang kena pi sekolah adik…

adik tak bagi abang pergi sekolah ..klakar… siap cakap kat abang tak yah gi sekolah adikkk…sekolah adik untuk  budak kecik jer…org besar tak boleh nanti polis tangkapppp…klakar tang maner polis tangkap pun tak tau…haha..pastu dier cakar muka abang…kesian dah merah pipi kanannyer tu…kesian

pixel camera 360 app Magic Skin

11 Responses to “camera 360 app Magic Skin”

  1. tihara says:

    as salam,

    amboi2 ,yang abam pun berlipstick..kehkeh :)

  2. wahida says:

    hehe…sweet la adik ni…bijak dia ugut abang ckp polis dtg tgkp ye…cute sgt!!

  3. Lady Ayu says:

    curlastt app ni sebab nmpk mcm both pakai lipstick ngeee :P

  4. Kakzakie says:

    Adik… janganlah buat abang selalu. Nanti auntie ambil abang ha… adik tak ada kawan tau.. Kesian abang.

  5. ingatkan pakai lipstik memula tgk…dah baca baru owh….hehee

  6. syiela says:

    pandai dia ye.. hehehhe siap polis tangkap lagi…

  7. IntaNBerliaN says:

    hahhah… kelakarlah adik ni… blh pulak ckp nanti polis tgkap.. hihii

  8. Nora says:

    ala… pandainya adiknya… abg hensem pulak dgn bibir merah tu… heheh

  9. nenscollection says:

    kamera 360??..x pernah dgr plak, camne rope die kak?..cantik gambar die..suker2!..nmpk cam muka sinetron2 indon kan..laki pom sume bibir merah2..comel..


Leave a Reply

Current day month ye@r *