wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

7 Jun

Gambar comel makteh klik…klik

Author:lizz

Gambar comel makteh klik…klik | gambar comel

gambar comel makteh1 Gambar comel makteh klik...klik

Haa ni dia…makteh tengah melayan anak buahnyer berposing sakan kalo tak snap  gambar mamat ni siap la dier merajuk…tak lain tak bukan uwais la saper lagikkan yang suker sangat bermanje ngan mak teh nyer…ha cepat2 dia punyer posing tak leh tahan ngalahkan model tau…hehe

Time  ni mummyer dah tak sempat layan anak-anaknyer tengah busy tangkap gambo bunga n strawberry yang cantik giler…jadiknyer maktehla yang layan dierang…seronokkan ader adik leh layan anak2 kiter time busy cenggini…..kiteorang bercuti kat Cameroon Highland nanti kisahnyer diupdate kendian….

pixel Gambar comel makteh klik...klik

9 Responses to “Gambar comel makteh klik…klik”

  1. wahida says:

    cantiknya mak teh…

  2. lieya_latif says:

    cantik adik lizz….ye laa tgk le akaknye kan…putih gebu…adiknye pun sure laa cantik hihihi

    betul tu lizz…adik lieya pun suke layan budak2….so bile balik kg tu sedap le sikit dpt rileks sbb adik lieya rajin melayan anak2 heehehheheeh

  3. LadyAyu says:

    ingatkan uols tadik muka lebey kurang jer hahahaha beza tang free hair jer @.@

  4. Kakzakie says:

    Oh… tengok mak teh dulu ye… lepas ni baru dapat tengok hero berposing. Tak apa-tak apa…:)

  5. papa mifz says:

    papa mifz pun baru balik dari CH gak…:)

  6. IntaNBerliaN says:

    nsb ada mkteh rajin mlayan :)

  7. gadisbunga says:

    makteh nyer cardigan cantik la… beli kat mana? :D

  8. lily @ mummyQistina says:

    MakTeh Cabtik & Bergaya..^_^


Leave a Reply

Current day month ye@r *