wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

29 May

Gambar Eric Leong dan Saya….santik sangat….

Author:lizz

Gambar Eric Leong dan Saya….santik sangat…. gambar rumah eric leong | eric leong home deco 2012 | eric leong home decor | gambar dekorasi eric leong

eric leong home deco 2012 Gambar Eric Leong dan Saya....santik sangat....

Haha…comey tak comey tak bunga kat belakang tu siap kaler merah lagi tu satu tema ngan saya lakkan…aish…Nak dijadikan citer lakan gambar ni dah beberaper bulan yang berlalu dah hehe..Eric ader la datang Umah saya lakan…Untuk satu sesi bersama Eric Leong…muka kemain lagik tau ala2 segan gitu…sengih cover namernyer tu…Sib baik ader buku magazine Eric Siap mintak sain bagai…

Macam-macam saya tanyer dier pasal deko2 ni banyak tip yang saya dapat katernyer rumah saya warnnyer agak  gelap dan perlu warna cerah2 asyik cekelat jer tapi katernyer saya pandai gak deko2 ni haha yo lah tu…tak terkira tip yang dier bagik yang ikut sikit-2 jer tau…hik hik

Sorry Eric I lambat update…apa yang Pasti besh sesangat dapat jumpa Eric Leong…nanti saya updatekan tip-tip deko dari Eric Leong….Daaa

pixel Gambar Eric Leong dan Saya....santik sangat....

9 Responses to “Gambar Eric Leong dan Saya….santik sangat….”

  1. LadyAyu says:

    ai loikeee eric nmpk sgt friendly
    sure umah uols dah cantek bangat sebab eric visit tue auwwww…show ur house nak tgk deco tue auwww

  2. anis alya says:

    best kan kalau ada expert yang kasi info rumah kita ni terlebih apa kurangnya apa. tapi kalau dia puji pandai deko mesti pandai punya la. ^_^

  3. wanieys says:

    mesti umah jd lagi cantik lepas eric leong dtg kan..heheheeee..best la

  4. Kakzakie says:

    Huiii bestnya dapat consult dari Eric… mesti seronok. Kakak yg tengok pun exited nak tahu apa tips dia bagi…

  5. Ajumohit says:

    Bestnya lizz!! Sukenya tgk dpt tips Dari Eric ye, mcmana bleh invite Eric dtg Umah? Eiii jgn lupe update tau!!!

  6. LYAFRINA says:

    wah….jumpa eric??? oppss..tonyoh mata byk kali ni.. ye ke??? wah..btuahnyer… eric ada buat pgambaran ke kat rmh ???

    lya mmg minat tgk deko2 bsama eric dulu..mmg x pnh lps.

  7. gadisbunga says:

    wow..bertuah badan!

    kalaulah dapat culik eric leong utk decorate rumah kite. :D

  8. IntaNBerliaN says:

    wah bestnya dpt tips dr eric scr direct :-)

  9. akak su says:

    wow bestnya dpt jumpa eric leong


Leave a Reply

Current day month ye@r *