wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

21 Aug

Gambar Hari Raya 2013 Uwais & Sara

Author:lizz

♥¸¸:•*´¯*✿ WW~  Gambar Hari Raya Uwais & Sara ✿*´¯`*:¸¸♥ 

Seminggu sebelum Raya…

Kawan dedi  ajak bergambor raya di studio..

kiteorang terus aahh kan haje…

Free tu yang best…

jom layan gambor adik ngan abang ni..

9545325249 0b7321e37e b Gambar Hari Raya 2013 Uwais & Sara

abang muka tak tahan betul puas suruh senyum ..

tetap senyum tunjuk gigi…

adoi…

klako…

9548114704 0b978a39a6 b Gambar Hari Raya 2013 Uwais & Sara

adik control ayu…nampak behave jer dua orang ni…

tapi…

memacam kerenah tambah2 adik tu…alahai

9545326241 49bb62f3d1 b Gambar Hari Raya 2013 Uwais & Sara

 bile nengok banyak-banyak kali gambo dierang ni dah rupa iklan kamdar pulak muahaha…

ni gambo adik ngan abang versi senyum kambing….pulok…

9548114760 edd40cc239 b Gambar Hari Raya 2013 Uwais & Sara

Banyak gambo aksi dierang ni semua lelawa..bagus gak tangkap gambor raya gini boleh buat kenangankan…esok-esok dierang dah besar boleh tengok balik….mesti bestkan..

TQ Zaidi (Broad Pictures Production) Bandar sri iskandar Perak…017 4607579

pixel Gambar Hari Raya 2013 Uwais & Sara

12 Responses to “Gambar Hari Raya 2013 Uwais & Sara”

  1. lieyalatif says:

    alahai…comel lawa cute sweet..ishh semua ade la lizz..geram lieya tgk…lagi2 si sara tu…ngan rambut mahal die tu mmg cantik2 sgt….seb baik lizz lepaskan rambut die tuk photoshoot ni, naik seri gambar hah….

    senang anak2 pandai posing ni lizz….keje lagi senang…hasil gambar pun cantik!

  2. amirah says:

    comellllll sangatt

  3. Wak Gelas™ says:

    dh cantekk tuuu.. ehHHee

  4. Qhaifa Nur says:

    cantiknya gambar mereka berdua ni…
    memang sporting…

  5. IntaNBerliaN says:

    Ya Allah… comel sungguh 2 beradik nih..!!! Saya berkenan betoi tgk anak2 lizz ni.. comel sgt!!

  6. Rose Azadir says:

    salam lizz, nie wife kentang kn? sy wife adol, rose..hehe, tgh blogwalking terjumpe pulak blog nie…. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com

  7. Zawiah says:

    betullah . simpan gambar setiap syawal kat blog . cuma saya jer yg blum buat … heheheeee

  8. suriaamanda says:

    comel2 keduanya…boleh jer apply jadi model iklan Kamdar..mana tau tuah kan..senang mak shopping free…untie SA leh tumpang sekaki….

  9. ajumohit says:

    comelnya uwais dan sara ni, boleh jadi model ngan mummy dia, sama tema baju raya kita, mmg wajib bersua muka heheheh

  10. puan kutu says:

    lawadan hensem adik n abg..klu free sy lg2 la iyekan je.hakhak

  11. Comel nyer… Boleh print and gantung kat dinding nih. hehe…

  12. Nafira says:

    comel lah Lizz..
    puas tengok sekeping2 gambar dorang.
    jelas terang.. cantek sangat2~


Leave a Reply

Current day month ye@r *