wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

4 Oct

gambar lama yang comel

Author:lizz

gambar lama yang comel | gambar comel 

gambar lama gambar lama yang comel

Biler duk belek2 album lamer terjumpa gambar ni…ermm terasa kembali kezaman bujang dulu…semua posing ala2 ayu hehe kira posing paling comell tu…time ni dah last sem apalagi  pergi berjimba ngan kawan2 ko siap pergi pulau lagik dah lah jauh kat terenggano ooo  kat pulau kapas pergi ramai2 syok giler time tu maklumla time tu single mingle lagik tapi hati dah berbunga2….memang best dah nak habis belajar gi jenjalan ngan member ader yang tersesat pegi dalam 20 orang gitu kiteorang menginap kat  Makcik Gemuk Resort…dah lamer tak jumper member lama ni….terutama member i yang comel yang pakai baju pink tu rindu…

 

pixel gambar lama yang comel

4 Responses to “gambar lama yang comel”

  1. norhidana says:

    kalu nmpak gambar lama, msti terus teringat kwn2, terus rasa rindu masa dulu2

  2. Kakzakie says:

    Tapi Lizz sampai sekarang pun masih comel juga apa. Kenangan masa belajar susah dilupakan..

  3. wahida says:

    semua comel2…

    mmg mengimbau kenangan kalau tgk gambar lama2 kan sis?

  4. IntaNBerliaN says:

    SERONOKKAN TGK GAMBAR LAMA2… TERINGAT BALIK KENANGAN :-)


Leave a Reply

Current day month ye@r *