wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

20 Apr

(gambar) perkahwinan Putera William & Kate Middleton | mummycute

Author:lizz

(gambar) perkahwinan diraja britain | Putera William & Kate Middleton

Dah lama tak tengok perkahwinan orang ternama kahwin  rasanya beberapa tahun  lepas tengok anak raja brunei Pengiran Muda Abdul Azim dan dayang sarah kahwin yang memang mewah tu….ha kali ni  Prince William yang memang mummy minat dari dulu2 lagi….. nak kahwin …..memang berdebar pulak rasa nak tengok hehehe…..

5677673557 a286503d6f b (gambar) perkahwinan Putera William & Kate Middleton | mummycute

Sememangnya pasangan ini yang paling cocok sekali…. jelita dan kacak… perkahwinan mereka bakal meletup2 diseluruh pelusuk dunia pada tahun  2011 ni…  yer la kan… William bakal pewaris  tahta kerajaan Britian…William juga  anak kepada wanita paling cantik di dunia Lady Diana. Pasangan ini bakal berkahwin akhir bulan ini iaitu pada 29 april 2011 …

5678269580 f438386d2e b (gambar) perkahwinan Putera William & Kate Middleton | mummycute

bertuah betul Kate atau Catherine Elizabeth Middleton ni bakal jadi permaisuri britain ” princess of well”….pastinya ramai ternanti-nanti majlis gilang gemilang yang juga akan disiarkan secara live di TV nanti..

pssssst: muka kate ader iras Lady D tapi Lady D lagi cantik….

pixel (gambar) perkahwinan Putera William & Kate Middleton | mummycute

9 Responses to “(gambar) perkahwinan Putera William & Kate Middleton | mummycute”

  1. hawa says:

    salam kak..tak da pun pic…ke kena klik kat link?

  2. ila says:

    takde gmbr pun

  3. Zuwairi Aiman says:

    Salam kunjungan.. singgah la ke blog saya ;)

  4. adic says:

    boleh nak tanya ckit, apa lagu yg dlm tema perkahwinan diaorg kat dlm tv tu …sodap plak aden dgn heee


Leave a Reply

Current day month ye@r *