instagram

wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

29 Jun

Gambar perkahwinan Irma Hasmie dan Reza Shah | suka tengok perkahwinan dierang nie

Author:lizz

Gambar perkahwinan  Irma Hasmie dan Reza Shah | Gambar pernikahan Irma Hasmie dan Reza Shah

gambar kahwin Irma hasmie dan Redza Gambar perkahwinan  Irma Hasmie dan Reza Shah | suka tengok perkahwinan dierang nie

Pelakon dan pengacara jelita Irma Hasmi kini telah bergelar Isteri kepada  redza shah ….saya memang peminat Irma Hasmie semenjak bertudung ni… bertambah2 lawa…jelita sangat….

Tahniah buat irma hasmie dan reza shah    yang telah sah bergelar suami isteri   dalam satu majlis pernikahan yang diadakan di Dewan Persidangan, Kompleks Perbadanan Putrajaya di sini kira-kira pukul 3.50 petang, Jumaat….

Pasangan Irma Hasmie dan Redza Shah  Irma dinikahkan sendiri oleh bapa kandungnya, Hj Ibrahim Othman dengan disaksikan oleh Ustaz Mohd Redza Azhar, Pegawai Juru Nikah, Cerai dan Rujuk, JAWI, Putrajaya.

Majlis yang bertemakan moden ini diadakan di Dewan Persidangan Dewan Sri Melati, Kompleks Perbadanan Putrajaya dengan dihadiri hampir 500 tetamu yang terdiri daripada sanak-saudara dan sahabat handai.

Pengantin perempuan Irma Hasmie  menerima 11 dulang hantaran  sebentuk cincin, antara barang hantaran lain yang diberikan Redza kepada Irma termasuklah sirih junjung, manisan, jam tangan, tas tangan, coklat dan set mandian. mas kahwin menggunakan mata wang Dinar berjumlah tiga Dinar beserta wang hantaran .. ManakalaPihak lelaki   Reza Shah menerima 13 dulang daripada pihak pengantin perempuan termasuklah sirih junjung, sebentuk cincin, Al-Quran, sejadah, kurma dan komputer riba..

 Irma Hasmie dan Redza Shah  tampak  manis  dengan mengenakan dengan busana hasil rekaan Hatta Dolmat sementara Reza Shah mengenakan baju Melayu hasil sentuhan Ezuwan Ismail.

Majlis resepsi  Irma Hasmie dan Reza Shah  akan diadakan pada 1 Julai ini di Dewan D2, Malaysia Agro Exposition Park Serdang (MAEPS) pukul 8 malam.

Selamat Pengantin Baru  Irma Hasmie dan Redza Shah  semoga bahagia hingga ke akhir hayat….

pixel Gambar perkahwinan  Irma Hasmie dan Reza Shah | suka tengok perkahwinan dierang nie

Leave a Reply

Current day month ye@r *