wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

7 Apr

Gambar Proton Preve baru proton | harga Proton Preve

Author:lizz

Gambar Proton Preve  baru proton | harga Proton Preve  

7052455303 a47662771d Gambar Proton Preve  baru proton | harga Proton Preve

Wah proton dah kuor model terbaru …best2….pader yang tengah pening nak carik keter baru boleh lerkan…

Gambar Proton Preve  baru proton | harga Proton Preve  

Proton holding  memilih “PREVE” sebagai nama model kereta terbaharunya, bagi menarik perhatian pasaran tempatan dan global… Proton Preve  sebelum ni dikenali dengan nama kod P3-21A, bermaksud bukti, atau telah terbukti, kepada dunia bahawa Proton mampu mengeluar kereta yang memenuhi spesifikasi ketat global.

  “Kami mahu menjadi pembuat kereta global dengan penampilan global, pemikiran global dan yang nyata memerlukan nama yang menunjukkan tahap syarikat itu hari ini dan ke mana arah tujunya di peringkat dunia.

“Oleh itu, kami memilih nama proton Preve   , yang juga untuk mengetengahkan syarikat itu setelah 27 tahun berada dalam industri automotif,” katanya pada sidang media di sini, Rabu.

Media juga diberikan peluang untuk menguji pandu keerta baharu itu sejauh 156 kilometer.

Syed Zainal Abidin berkata Proton Preve  mampu menjana margin keuntungan yang lebih tingi dengan julat harga Proton Preve  antara RM62,000-RM75,000, bergantung kepada versi.

Proton Preve  dijadual dilancarkan bulan ini oleh Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak.

Proton memberi keutamaan kepada gaya kereta bagi menarik pengguna global manakala model-model sebelumnya, lebih disesuaikan untuk persekitaran domestik.

Syed Zainal juga yakin kereta baharu Proton Preve   global itu mampu mencatat jualan bulanan sebanyak antara 4,000 dan 4,500 unit.

Beliau juga yakin Proton Preve  akan terbukti menarik pembeli luar negara, dan untuk itu Proton sedang menguji kereta itu untuk jualan di Asia Tenggara, Australia dan Timur Tengah.

Proton memberi perhatian terhadap ciri-ciri keselamatan, termasuk mengukuhkan badan kereta, kelajuan dan penggunaan minyak, aksesori, selain sistem pengendalian, dalam membangunkan kereta global. - BERNAMA


pixel Gambar Proton Preve  baru proton | harga Proton Preve

2 Responses to “Gambar Proton Preve baru proton | harga Proton Preve”

  1. mamaNoriz says:

    bangga lak rasa sbb msia leh buat kualiti dan design setanding keta luar…

  2. kak ieda says:

    huhuhu akak tgk jelahhh ;)


Leave a Reply

Current day month ye@r *