Wow it’s So Cute

Facebook Like

google

21 Sep

Gambar senyum Adik

Author:lizz

Gambar senyum Adik

Tak menahan tengok adik sara dah macam teddy bear lak mummy tengok..cam nak kiss bebanyak tambah2 tang hidung yang kemek tu ikut saper hentah mungkin dulu time ngandung dulu selalu tengok org hidung kemek kot haha… truedy teddy42 Gambar senyum Adik

Ni senyum kambing kot tak pun senyum bangga biler berjaya menewaskan abang…. nampak  cam baik n sopan jer tapi kalo buat kacau  dialah no satu….adik tak der pelat langsung bila  bercakap kalah abang yang ala2 pelat cina tu ….adik biler bercakap macam makcik2 tak berenti berceloteh …

Ssst : Kadang biler tengok adik ni  cam rindu sangat nak gigit celah ketiak dier yang mashammmm tu….

pixel Gambar senyum Adik

3 Responses to “Gambar senyum Adik”

  1. IntaNBerliaN says:

    geram betoi tgk.. comel sesangat! :-)

  2. nenscollection says:

    olololo..sy pon geram tgk..comel sangat2!

  3. LYAFRINA says:

    comel sgt2..
    leh jd model ni


Leave a Reply

Current day month ye@r *