wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

8 Aug

Gambar Shila Amzah pakai tudung | Comelkan….

Author:lizz

Shila Amzah pakai tudung Gambar  Shila Amzah pakai tudung | Comelkan....Gambar  Shila Amzah pakai tudung | Comelkan….| shila amzah pakai tudung 

comel sungguh tengok  Shila Amzah pakai tudung….Dah ramaikan artis kita bertudung ….. Shila Amzah  katanya nekad memakai tudung selepas mencuba imej bertudung  pada 1 Ramadan lepas….

Shila Amzah membuat keputusan tersebut pada Sabtu lalu selepas 15 hari melalui “tempoh percubaan” dan berazam untuk memakai tudung sedemikian sehingga ke akhir hayat.

“Pada mulanya penghijrahan ini bermula pada 1 Ramadan sebagai tempoh percubaan dan ingin mendapat kepastian adakah saya benar-benar bersedia untuk melakukan perubahan tersebut.”Alhamdulillah, memang saya ingin berubah dan mahu menjadi insan yang lebih baik daripada sebelum ini. Malah, saya mula berubah sedikit demi sedikit dengan mengubah cara pemakaian yang lebih sopan,” ujarnya.Sementara itu, walaupun Shila Amzah tampil bertudung,  Shila tetap meneruskan kariernya sebagai seorang penyanyi dan bakal muncul dengan album terbaru pada awal tahun depan.

Alhamdulillah semoga Shila Amzah  terus bertudung …

pixel Gambar  Shila Amzah pakai tudung | Comelkan....

One Response to “Gambar Shila Amzah pakai tudung | Comelkan….”

  1. nenscollection says:

    org dh cantik..pakai tudung lagi cantik kan?

    lama x jenguk sini..ilang mood jap nk bblog..huhu


Leave a Reply

Current day month ye@r *