wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

17 Jan

Gambar Siti Nurhaliza pakai tudung | Comelkan….

Author:lizz

Bila tengok siti pakai tudung fesyen gini lawa pulak rasa…teringin pakai tudung gini pulak … ai macam dah boring pakai tudung awning hehe…cepat no terpengaruh ngan siti, sebab dia lawa sangat kot…kalo saya pakai gini tak tau la pulak..

tengahari ni kang rasa nak merewang kat masjid India jap lagi nak beli selendang satin yang siti pakai tu…balik umah ni nak try konon lakan verangan dulu..kihkih

8387844535 b82a0c4dd8 z Gambar Siti Nurhaliza pakai tudung | Comelkan....

Hari tu kan  ai dapat selendang yang super cantik lawa sangat dari blog misshamakeupstore suka sangat tq norhidana boleh la nak try nanti…hehe..kita ikut fesyen datuk siti ni ha…

 

 

pixel Gambar Siti Nurhaliza pakai tudung | Comelkan....

2 Responses to “Gambar Siti Nurhaliza pakai tudung | Comelkan….”

  1. ajumohit says:

    mmg cantik kan lizz, mmg nmpk muda dari usia sebenar, hihi nnti dh try tepek gmbr kat sini tau ;)

  2. IntaNBerliaN says:

    ct ni mmg cantik kan… kulit dia.. alahaiiii gebunya


Leave a Reply

Current day month ye@r *