wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

16 Oct

Gambar tunang Mak Teh Episod 2

Author:lizz

Gambar tunang Mak Teh Episod 2 | tema biru pink 

 

ok haritu gambar sikit2 jerkan…maklumla banyak sangat gambar mak teh ni kemain banyak makan ratus2 gak la…rugi gak kalau duk terperap dalam external kan…jom layan gambar minah pink ni…semua nyer nak pink…pink…pink…berpinau raser hehe
gambar pertunangan Gambar tunang Mak Teh Episod 2

ni lah part yang paling best sarung cincin kemain tersipu adik ai ni…hehe…kemain berpeluh makteh ni…bukan aper dekat sejam letrik takder..sib baik dekat dierang nak sampai letrik elok balik…kalo tidak bermandi peluh gak kawan tu…hehe…yang tudung purple tu maksu kiteorang  sempat bergambar mak ngan kak ngah sibuk kat dapur jadik gambor dierang semua takder adoi…. mak kemain susah nak bergambar time ni layan kengkawan dier kemain tau…..

gambar tunang 2012 1 Gambar tunang Mak Teh Episod 2

muka penat giler time ni…berpeluh2  tapi muka ilek2 jer heeeeeeeee

gambar tunang 2012 Gambar tunang Mak Teh Episod 2

Jurumekap terbaik alaf ni ihikkkkk….

gambar cincin tunang Gambar tunang Mak Teh Episod 2

ni la rupa cincin tunang ngan merisik suka combination colour hantaran pihak laki2 ni….merah gitu….akikah Gambar tunang Mak Teh Episod 2

Ini dia pekerja2 part time sambil  masukkan gula2 dalam plastik sambil makan kemain suker dierang….pertunangan Gambar tunang Mak Teh Episod 2

Goodies bag sempena tunang Mak Teh Mieyra kiter ni…..

baju tunang warna pink Gambar tunang Mak Teh Episod 2

Dah habis sesi tunang2 tak sabar nak tunggu ateh disatukan…..


pixel Gambar tunang Mak Teh Episod 2

11 Responses to “Gambar tunang Mak Teh Episod 2”

  1. mamyharraz says:

    lg sekali nak bgtau cantikkkkknya makteh!! berseri dlm persalinan pink tu..sgt gorjes.

  2. nenscollection says:

    cantiknyer makteh..berseri2!
    suka plak tgk pink ni kalo buat tema..hehe

    sume cantik,mekap cantik,baju cantik, tuan penunang pon cantik..godies pon cantik..perfect!..hehe

  3. wahida says:

    cantiknya baju dia…serius cantik…

    kesian takde letrik…nasib lepas tu ok balik…kalau tak, mandi peluh la rombongan lelaki…huhu…

  4. Berseri² makteh…
    Cantinye baju dia..lagi² warna pink..I Lioke..^^

  5. Ajumohit says:

    cantiknya teh, berseri2, macam2 dugaan ye, xpelah dab settle bab tunang

  6. izan ishak says:

    tahniah makteh!

    sangat cantik makteh di hari pertunangannya~


Leave a Reply

Current day month ye@r *