wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

12 Oct

Gambar tunang Mak Teh | tema biru pink

Author:lizz

Gambar tunang Mak Teh | tema biru pink 

Adik ai sorang ni dah tunang pun tapi terasa cam dier ni kecik2 jer lagik…..cam baru jer sekeh2 kepalanyer tu…. tapi skang dah besar panjang dah nak ke gerbang perkahwinan dah hehe……..Majlis tunang ni  segala persiapan tunang sayalah kepalanyer penat melampau…dari A-Z ai ngan adik2 yang buat…..tapi (ahkak dier yang banyak buat hoho)…dierang semua tukang tengok jer…tapi ader gak tolong buat bunga pelamin hehe…

hantaran pertunangan Gambar tunang Mak Teh | tema biru pink

Ginilah suasana tunang dierang time ni ai yang paling sibuk siapkan hiasan meja…betul2 kan pelamin sudahnyer tak tau dierang duk bincang haper takperlakan ader wakil yang duk berbincang…majlis tunang ni takder la berpantun bagai terusjer  Straight To The Point….tanyer beraper hantaran biler nak buat…lepastu aper tah dah tak dengar hehe …hantaran tema pink biru tu belah perempuan dan merah ccream color tu pihak lelaki…tu semua ahkak jugak yang bagi temanyer…siap segala bunga tu ai jugak yang beli setiap pelosok masjid India tu diredah nak beli bungalah dan memacam lagilah nampak cam mudah tapi dier punyer bali seminggu tu tak habis2 hari nak balik kampung pun ader jer mender yang terlupa beli…

gambar pertunangan 2012 Gambar tunang Mak Teh | tema biru pink

Gambar mak Teh (Miera)  kat bilik tengah sibuk bersolek kemain lawo lagik …pandai adik ni mekap tau…ahkak suker…kiteorang panggil jer ina ni yang mekap dia kawan maksu…pandai dier mekap…rileks jer tapi kemain cantik puas hati sangat….

pertunangan mak teh Gambar tunang Mak Teh | tema biru pink

kemain susah nak letak sepet kerongsang kat kepala tu siap tercucuk kepala mak teh kesian ko makteh…haha

ok bersambung….

pixel Gambar tunang Mak Teh | tema biru pink

10 Responses to “Gambar tunang Mak Teh | tema biru pink”

  1. kesumaangsana says:

    sweetnyer mak teh ye

  2. mamyharraz says:

    lawa sweetnya pelamin makteh..mekap pun sweet.cantik sgt.

  3. Myra Jay says:

    Wahhh cantiknya :)

    Tahniah makteh ^~^

  4. norhidana says:

    tahniah utk mak teh, semoga berkekalan hingga ke jinjang pelamin

  5. Kakzakie says:

    Cantilah adik Lizz… manis… siapalah yg dapat tu:)
    Moga impian utk hidup bersama pasangan berkekalan hendaknya amin…

  6. Ajumohit says:

    alahai manisnya makteh, hantaran pon sweet je, tahniah semoga ikatan pertunangan diakhiri dengan ikatan pernikahan

  7. IntaNBerliaN says:

    cantik… mekap dia natural je.. suka mekap cmni :-)


Leave a Reply

Current day month ye@r *