wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

29 Mar

gaya rambut artis kpop Uwais

Author:lizz

Inilah gaya anak teruna saya versi cuti sekolah…hehe

ada gaya rambut artis kpop ke idok…

boleh la kan…

rambut depan tu ala2 serabai tu efek tiupan angin namanyer…

Kalau orang cakap dia hencem tersipu malu…ferasan…

8598546519 402ab60541 z gaya rambut artis kpop Uwais

muka dah makin tirus…badan pun keding..uwais ni rajin exercise tak kira masa

kejap melompat, kejap kang dia buat aksi ninja warrrior..kejap kan berlari tak duk diam ooo..

saya ingatkan kalo join uwais ni saya sekali boleh kerempeng kot…

Pssstt: Hari ni dah jumaat masa untuk happy2….esok cutiiii yeaayy..

Happy Friday uollsss

pixel gaya rambut artis kpop Uwais

5 Responses to “gaya rambut artis kpop Uwais”

  1. tihara says:

    hensem anak lizz ni :)

  2. Nora says:

    amboi .hensemnya uwais… nak buat menantu boleh? hehehe

  3. aishah says:

    hencemnya uwais…. pink pipinya malu ke tu.

  4. rasp says:

    encem lah dia…..
    iye lah kan sis….
    agaknya kalo kita ikut kecargasan anak2 mesti kuruskan….
    tapi nak folo tak de stamina cam dorang dah hehehehehe…

  5. Muhammad Rudy says:

    I just could not depart your website before suggesting that I really enjoyed the usual information an individual supply on your guests? Is going to be back incessantly in order to inspect new posts


Leave a Reply

Current day month ye@r *