wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

15 Jul

GELAGAT ADIK BERSAHUR

Author:lizz

salam ceria..

kena ceria pepagi ni uolls…

baru shemangat sikit nak kerojer kan..hehe..

pepagi senin ni rasa cam ngantuk2 gitu…jap lagi ader meeting pulak…

 

oklah..

kalini nak cerita pasal si Sara ni…

Perkembangan puasa qaysara h dia ni rajin tau bangun pagi kul 7 cakap nak sahur…

“ustazah cakap kalo nak jadi orang baik dan Allah sayang kita kena puasa” *suara nyaring jerit tepi telinga mami…..alahaikan..

padahal susu dah sebotol..dia nak nestum pulak..

Gaya budak bangun sahur …rambut kembang setaman..*Hantu Rambut kater abang

9287080889 08ae0f15a9 GELAGAT ADIK BERSAHUR

Semangat dier bersahur…siap baca doa lagi…

memang kuat betul pengaruh Ipin IPin …budak sorang ni…

9289871668 a24a96fb21 GELAGAT ADIK BERSAHUR

lepas sahur kemain cargas dier kul 11 mintak berbuka…hehe

lepastu biler time berbuka dier pun sibuk nak berbuka jugak..

katernyer dia puasa jugak…

ustazah kater budak kecik takper..puasa sikit..

tergelak kiteorang dengar dia cakap…

sara ni kalo bercakap kemain lakan nak jugak suruh maminyer ngangguk cakap ha baru dier berenti…kalo tak dia cakap tak berenti..hehe

k…lah babai….

 

pixel GELAGAT ADIK BERSAHUR

13 Responses to “GELAGAT ADIK BERSAHUR”

  1. IntaNBerliaN says:

    hihiii… nape yg sweet sgt ni sara… gomol kan baru tau.. hihii

    *nanti bg alamat yer

  2. lieyalatif says:

    heheheeh…comel jek sara nie…mesti kecoh kat umah dgn telatah die kan lizz….sonok layan budak baye sara ni….petah n ade ajek bende yg mencuit hati….

    okey la tu sara dpt puase sikit2 sbb kecik lagi kan…nanti pagi raye mintak duit raye dgn mummy key heheheehehehe

    cantik rambut sara lizz..

  3. suriaamanda says:

    xper la Sara..dah besar nanti boleh posa penuh kan…

  4. zee says:

    alahai..pandai la sara..puasa sekejap yer??xpe pelan2 belajar..hehe

  5. Rinna says:

    Cantik rambut adik..:)

  6. suri says:

    salam..best ada dik blh tgok gelagat mereka..berapa tahun yer

  7. hehe..samalah macam Qis..ktorang sahur dia pun join sekali..tapi pagi2 dah minta buatkan air milo… :)

  8. ummiarissa says:

    belajar sikit-sikit….biar dia faham kan…takpe jangan dipaksa

  9. Zawiah says:

    bila budak petah bercakap , mmg menghiburkan …

  10. deno says:

    rajin dia bersahur ya…. bagus2

  11. mamaaryan says:

    semua nya cantik2..tp akak kena pakai jubah je tahun ni,perut dah memboyot ni ha…tak bole la nak melawo raya tahun ni..huhuhu

  12. puan kutu says:

    comel je rambut dia..aiman tgok pic tu dia kata isk takutnya..hantu!muahaha


Leave a Reply

Current day month ye@r *