wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

17 Jul

gelagat puasa abang Uwais

Author:lizz

♥¸¸:•*´¯*✿ ww gelagat puasa abang Uwais✿*´¯`*:¸¸♥ 

nengok la tu

Abang muka sedih…siap pegang-pegang kepala…lapa sangat katernyer…muahaha…apesal pegang kepala..9299423685 8674ef4e6b gelagat puasa abang Uwais

lepastu biasala airmata berguguran lakan….

cepat beno angin tidak…. ribut  tidak….tau2  hujan lebat….

abang ni murah no aimata…sensitip orangnyer…

9302231980 c6a8c32235 gelagat puasa abang Uwais

lepas mami ngan dedi pujuk -pujuk

…lamaaaa…tu baru ok….

9299427419 4bb7f5eb81 gelagat puasa abang Uwais

senyum melebar sampai telinga…

bila dah berbuka terus jer dia makan donut lepastu baru makan nasik..

makin nasik pun senyum lagi abang ni…klakar tau…

Sayang Abang Uwais bebanyak….k

babai

pixel gelagat puasa abang Uwais

12 Responses to “gelagat puasa abang Uwais”

  1. Myra Jay says:

    Hheeee, biasalah kan kak budak2 ni ;D

  2. lieyalatif says:

    hahahahaah…ye la lizz…bateri dah kong mase tu….lepas jek cas pekena donut mkn nasi baru le bateri penoh balik n boleh senyum heheheheeh

    sebijik laa perangai mia mija ni lizz…..

  3. lapar sgt agaknya tuu tapi still tahan puasa,,,bagusnya dia

  4. hehehe kena main peranan pujuk2 lah ni

  5. Kakzakie Purvit says:

    Auntie pun sayang abang uwais tau… Macam inilah nak jadi hero mummy/daddy kena kuat tau sayang..

  6. suriaamanda says:

    kesiannya…lembik ha berpuasa…

  7. ShiemaCma says:

    Salam K.Lizz…

    Alhamdulillah…pandai abg Uwais pose la..
    tahniah..walaupun ade drama2 tu.. hihi..

  8. puan kutu says:

    gelagat puasa anak ni macam2 style.mmg lawak

  9. cho zila says:

    abang memang bestler … pandai yerk tapi taktiktu ibu penah buat dulu2 dah tau dah…
    sedapnyer dapat makan donut big apple

  10. Nafira says:

    hehehehe.. nasib baik makan dek pujuk.. memang kena tahap kesabaran tinggi nak pujuk anak puasa nih.. zura pass kat cik abg jer.. dia penyabar sket nak handle anak2.. kalo zura yang handle.. kuar lah suara tarzan nye.. muehehehe

  11. hehe..sian abang uwais..
    teringat zaman kanak2 dulu..time puasa macam ni lah..lembik jer…macam2 gelagatkan.. :)

  12. zee says:

    siang abg lapo yer?? haha sib baek sempat tunggu buka jugak..


Leave a Reply

Current day month ye@r *