wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

7 Sep

hadiah coklat paling sedap

Author:lizz

 

ehem-ehem jarang En somi…

buat gini..balik dari Cameron Highland

tetiba-tiba bagi hadiah coklat..

meleret senyum mak hencik tau..

hehe..

9592112140 992c16c447 hadiah coklat paling sedap

saya tanyer la kat en dedi acaner dia tetibe boleh beli coklat ni untuk saya…

selamba dia cakap sebab packaging dia lawo..

nanti senang nak tunjuk kat student dier contoh packaging lawa…

ermmm sabo jerla..

Ingatkan tanda kasih sayang ker haper kan..

gasakla…

Janji dapat cekelat,  jangan banyak songeh ok..

dah beli pun mujurkan…

serius..

sedap giler cekelat ni..

saya jarang makan tapi cekelat ni sangat special dan sedap harganyer dalam 20 lebih sekotak..

Packaging dah macam cover buku pun ader…

tau tak abang ngan adik suka cekelat siap request suruh dedi belikan lagi..hehe

lebih2 lak bebudak ni..dedi belikan untuk mami la…

nanti beli lagi yek kalo gi Cameron lagi…

 

selamat berhujung minggu uollsss…

 

 

pixel hadiah coklat paling sedap

6 Responses to “hadiah coklat paling sedap”

  1. mamyharraz says:

    omelnya en dedi awk ;)
    nampak cover coklat ni pun teruja lawaaaa.
    nampak isinya pulak teringinnnnn nak rasa.

  2. ajumohit says:

    aju suka sgt coklat ni lizz, wow romantik giteww ;) , sesekali dpt coklat ceria kekdahnya

  3. puan kutu says:

    terbaiklah packaing dia.mesti mahal ni..yg paling penting sedap..

  4. Hehe. Alasan yang pasti mendukacitakan isteri. Beli sebab nak tunjuk dekat student.Tapi serius cantik packaging die.

  5. dana says:

    cantik2 mmg cantik bekasnyer… isi simple je rupenyer tp jnji sedap kan

  6. amirah says:

    memang cantik packaging dia…


Leave a Reply

Current day month ye@r *