wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

19 May

Hafiz juara Mania 2012…tahniah | Gambar Hafiz af7 juara Mania

Author:lizz

Hafiz  juara  Mania 2012…tahniah | Gambar Hafiz af7 juara Mania | Gambar Hafiz pemenang Mania7227498976 d00dd24809 Hafiz  juara  Mania 2012...tahniah | Gambar Hafiz af7 juara Mania

Ahirnya Hafiz af7  dibawah  empayar Ahmad Dhani dinobatkan sebagai juara   juara  Mania 2012… …Hafiz af7  dari Sarawak  membawa pulang RM500,000 manakala Ahmad Dhani turut membawa pulang RM300,000..Macam yang Mummy duga..memang  Hafiz lah Juara Mania..hehe,bukannya aper…suara dia memang power..muda dan bila wat persembahan tu memang bersungguh2…

Apapun bagi Mummy sifu M.Nasir bukannya tersilap langkah di awal pemilihan artis naungannya, apabila melepaskan Hafiz ke empayar Ahmad Dhani…tetapi M.Nasir mahukan Hafiz mempelajari sesuatu dari komposer terkenal dari Indonesia itu dan mungkin dengan menjadi Juara mania ini, Ahmad Dhani akan membawa Hafiz terbang jauh di negara seberang itu..boleh dikatakan strategi jugak ler ni untuk Hafiz..untuk memecahkan pasaran Album ke Indonesia yang di ketahui amat besar peluangnya…

All the best untuk Hazama, satu lagi ‘favourite’ mummy malam ni…mungkin Hazama ada peluang lain..bak kata M Nasir..Hazama ni memang dah Star..apapun lagu..semua dia bleh bawa sebaiknya…hehe

pixel Hafiz  juara  Mania 2012...tahniah | Gambar Hafiz af7 juara Mania

One Response to “Hafiz juara Mania 2012…tahniah | Gambar Hafiz af7 juara Mania”

  1. ajumohit says:

    tahniah hafiz!!!


Leave a Reply

Current day month ye@r *