wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

15 Aug

HAI

Author:lizz

Hai semua kesayangan hakak..dah lama tak berceloteh disini dah lebih setahun…rinduuuu…nak macam dulu-dulu ada masa untuk berblog…tapi sekarang apapun tak boleh huhu….rindu pada kawan-kawan bloh rindu nak komen2….tahun 2016 ni banyak benda yang berlaku…yang positif pun ada yang negatif pun ada…lantakla janji bahagia kankan….

ashanasq HAI

 

pixel HAI

16 Responses to “HAI”

  1. dana says:

    aduh lamanya tak dgr bite… kt ig tak blh stori2…

    cite lah beb…

  2. nohas says:

    hai…keep on writing..

  3. okje says:

    Salam Lizz….

    Hilang rindu mak tau hihi…. Awak tambah kuruslah…. lepas pantang ke? Apa khabar adik ngan abang sure dah besar diaorangkan

  4. Mummydearie says:

    Hai, Lizz!

    Lamanya menyepi. Rindulah juga tapi dah yang ditunggu-tunggu tak kunjung muncul di alam maya, apalagi boleh buat ^_^

    Apa khabar sekarang? Anak dah bertambah ke atau maintain dua lagi? Hehehe!

  5. Suriaamanda says:

    Lizz,..aktif ;la semula rindu nak baca tentang si kecik yang dah besar tu…

  6. Puan Kutu says:

    Amboi lama betul tak update ye..nasiblah ada follow di ig..klu tak meman tak tau khabar berita.rajin2 siki lizz tulis blog..kata kt org sy pun kelaut dh ni nk update blog.hehe

  7. Anne says:

    terkejut tgk lizz komen kat blog… lamanya menghilang.. silalah rajin2kan diri berblog balik ye.

  8. Lyafrina says:

    long time noo see…
    rindu sgt kat lizz..
    moga lizz baik2 aje..
    xpe..moga y negatif tu dpt mbawa perubahan y lbh baik dlm khidupan…

    jom..kembali menulis mcm dulu2..


Leave a Reply to okje

Current day month ye@r *