wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

27 Jun

Hai…

Author:lizz

Assalamualaikum…ihik..

dah lamer nor tak update..

mak hencik menghilangkan diri..huhu…

ok ni entry pemula yek..

lepas ni kita aktif balik…

bersemangat nih…

Tq kenkawan yang mai sini…walopon tuannya takder…

14513473531 c2daa1834f z Hai...

Hari ni Preview sale kat sogo…

Tak sabo nak menyoping nih…

semalam dah servey maka hari ni kita menyoping yer…

Pic kat atas ni pun kat Sogo tengah menerai baju bajan…

ha nengok segerombolan baju ku try…

belinyer 2 helai…kihkohkihkoh…

OK Babai….esok kalo ader semangat…

kita update lagi yek….

 

 

 

pixel Hai...

10 Responses to “Hai…”

  1. Nafira says:

    Makin gojes lah mak hencik kita nih.
    rindu nak baca perkembangan abang uwais ngan adik Sara.. hehehe

  2. amirah says:

    hai tuan rumahh…!

  3. Zaza_MyMoon says:

    hishhh tenggelam timbul tuan tanah ni.. hehehe

  4. dana says:

    amboi2 mana lah menghilang… ni baru nk update, update2 terus tayang tgh bersupink kt sogo lak tu

  5. nurbijen says:

    Hai back….
    Itu la, lama menghilang….
    Ala, naper rembat dua jer… bukan selalu sale… kihkohkihkoh jugak…

  6. ajumohit says:

    wahh sangat cantik lizz, aju pun menyinggah semalam, target baju anak2 je, itupun x larat nak berebut dah

  7. Mummydearie says:

    Amboi, tuan rumah… keluar-keluar aje terus selfie bershopping gitu. Ni dah termissed bulan June, tak dapatlah saya nak join contest yang diadakan since beberapa bulan yang lalu. Baru nak bagi gambar tau. Keh3x…

  8. anne says:

    amboi senyap sunyi die ye…muncul2 terus citer shopping…jeles ai..hehe

  9. suriaamanda says:

    SA memang suka je pi shopping kat Sogo..ni minggu ni nak pergi lagi rasanya…

  10. Wak Gelas™ says:

    chantekk makk., ahhKs


Leave a Reply

Current day month ye@r *