wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

1 Nov

Hantar anak ke taska -jangan nangis yer dik-

Author:lizz

Hantar anak ke taska -jangan nangis yer dik-
manja Hantar anak ke taska  jangan nangis yer dik

Adik yang manje nak ketaska ololo jangan nangis yer sayang

Kesian adik kena tinggal ngan mummy yer….adik tak pernah duk taska…hari ni kene duduk kat taska…sebelum ke taska macam dier dah tahu nak kene tinggal asyik  nangis…manje jer….siap cakap jangan tinggalkan dier….huhu

mula2  sedih jugak tinggalkan anak comel ni di taska disebabkan bibik ssh nak dapat dan macam-macam hal lagi jadi taska la pilihannya…walaupun perit bawak abang n adik naik keta dari umah ke KL dengan macam2 ragam nak terkencing tgh jalan la…air tumpah la maner lagi yang bergusti dalam keter tetiber tercedera melalak dalam keta…adik ni mula2 tak nak pakai seat belt tapi skang dah ok…dier mengamuk pun tak der la ngacau mummy tgh drive…tetapi kekadang ader la jugak buat sib baik ok biler mummy kluarkan suara naga….apepun bawak keta ngan anak2  memang mendebarkan…. kalau dulu  naik LRT jer …sekarang memang merasa drive ke KL yang penuh sesak  tu yer…

pixel Hantar anak ke taska  jangan nangis yer dik

12 Responses to “Hantar anak ke taska -jangan nangis yer dik-”

  1. Ajumohit says:

    Budak2 ni nangis mula2 tu je mummycute, pas jumpa kwn2 diorg seronok sgt, take care

  2. dkna says:

    alaaa..ciannya ke tinggal…

  3. cikNuurul says:

    kak,huishh,dasyat kan drive ngan anak2,.sentiasa kene awasi,jaga dri elok2 kak,.hehe,.taska yg bagus,msti die xnanges dh lepas 3 4 hri,.hehe,.

  4. intan_blur says:

    siannye budak kecik nih..comel jek dia merajuk..
    betul liz..intan pun mcm tu juga..hari2 ngadap dorang bgusti kat dlm kete..pening pale..;(

  5. wantie says:

    first time anak ke taska memang dorang akan sedih sedih. tapi lelama ok la tu.

  6. puanbee says:

    dugaan betui , kenapa tk cr pengasuh je dekat2 rumah lizz..


Leave a Reply

Current day month ye@r *