wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

23 Sep

Happy Birthday Abang Uwais | Ucapan harijadi untuk abang 2014

Author:lizz

Assalamualaikum..

masih ingat mak hencik dak…hehe

heharap masih ingat ..dah sebulan maunya….tak update..

huh bila boleh maintain balik update macam dulu….kesin cik blog kita….

 

15329445065 c0f40985a0 o Happy Birthday Abang Uwais | Ucapan harijadi untuk abang 2014

Hari ni…23.9.2014….

genapla…anak teruna anjer2 meow2 ni 8 tahun….erkkkk

dah lapan taun anak mami ni rupanya…dah beso dah…

tapi masih lagi la duk anggap dia ni kecik lagi…

abang dah beso…jangan nak manja sangat tau….

abang Uwais ni terlebih manja dari adik sara…

pantang marah sikit..terus sendu tak memasal…

Feveret suka otomen tapi birthday kali ni dia mintak superman…apahal…

sempena birthday dia kali ni..

dari minggu lepas duk bebisik ngan mami dedi…

katanya dia nak banyak hadiah birthday,,,

nak beli komik bebanyak…tak lupa nak koleksi lego…hamboi…

 

dan

dia nak  mami belikan katil 2 tengkat ada slide siap ada rak buku….kihkih kemainkan permintaan..

gini kot yang abang uwais nak sangat kot….

 

Astounding kid%E2%80%99s bedroom interior idea in adventurous theme with stairs and corner dresser with blue and red colour accesories decors 600x436 Happy Birthday Abang Uwais | Ucapan harijadi untuk abang 2014

kat maner pulak mami nak carikan katil gini bang oi…

Ai kalo gini rupanya…

mami pun.. suka jugek…

Ok La bang Happy birthday untuk abang kesayangan mami dedi dan adik sara…

moga jadi anak yang soleh..sentiasa mendengar kata …rajin belajar…kurangkan main game yek…

kalo nak jadik superhero kena pandai matematik english..sains agama…b.melayu…

heh hehari pesan gini kat anak teruna..hehe

 

 

pixel Happy Birthday Abang Uwais | Ucapan harijadi untuk abang 2014

10 Responses to “Happy Birthday Abang Uwais | Ucapan harijadi untuk abang 2014”

  1. Mummydearie says:

    Happy belated 8th birtday, Uwais! Dah besar dah sekarang. Bukan main bergaya lagi hah berposing. Alah, cuba tengok kot-kot kat Ikea ada katil macam ni. Haruslah anak suka nak tidur kalau dah ada slide gini. Meriahlah waktu tidur mereka :)

    Kenapa ek Lizz anak sulung lelaki ni memang kememeh kot. Anak saya pun sama gak. Sikit-sikit nak menitis air mata.

  2. normi says:

    hepi bsday buat abang Uwais… jd anak yg baik ok…

    mummy jenuh la nak mencari hadiah tuk abang uwais…hahaa

  3. Maya says:

    Happy birthday Uwais…
    encemnye dia…
    moga panjang umo, murah rezeki dan menjadi anje2 mami yg soleh…

  4. anne says:

    hamboi mak hencik lamenye menyepi..hehe

    happy besday abang uwais…nnti dah beli katil cantik jgn lupa share..hehe

  5. Nafira says:

    Happy Birthday Abang Uwais.
    semoga menjadi anak yang soleh tau~

    makin hensem lah abang Uwais sekarang.

  6. ajumohit says:

    selamat hari lahir abg uwaisss!! dah hensem dah boy ni, minta hadiah apa kat mummy? ;)

  7. puan kutu says:

    happy besday abg uwais..semoga menjadi anak soleh..

    lizz awk pegi mana?tenggelam timbul samalah kita.hehe

  8. lyafrina says:

    selamat hari lahir buat uwais..
    moga trs mbesar dgn sihat n mjadi ank y bjaya dunia akhirat..amin

  9. nza says:

    Hepi besday Abang..moga membesar menjadi ank yg cemerlang dunia akhirat…amin…
    Tarikh lahir abg sama dgn tarikh lahir abah akak la….

  10. okje says:

    Hepy bezday abang…..moga jadi anak solehlah yer….
    udah main slide ke belum bang?


Leave a Reply

Current day month ye@r *