wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

19 May

HAPPY BIRTHDAY LELA

Author:lizz

birthday card HAPPY BIRTHDAY LELA

Happy Bithday lela @ Maksu uwais & Qaysara yang ke 22 tahun…dah tua dah ko yer…tapi masih lagi manjer & cepat nangis….nanti kiteorang belanjer makan nasi kat kedai mamak yer ko memang suka makan nasi mamak kan… kuah kari & ayam goreng nak lebih special taruk sayur taugeh atau kacang goreng takpun kiteorang belanje roti chicken floss kat jusco ok….. gak tu….hehe..apepun kiteorang doakan semoga panjang umur, murah rezeki dan ceria selalu….

pssst: Jangan bersiap sampai berjam-jam kalau nak kluar esok…..tension kakak2 ko menunggu tau…….

pixel HAPPY BIRTHDAY LELA

14 Responses to “HAPPY BIRTHDAY LELA”

  1. ila says:

    rupa dier macam mummycute..copycat betul..heheh

  2. hawa says:

    wah siap pakai crown lagi tu…semoga panjang umur dan sehat selalu :)

  3. LindaRahim says:

    happy birthday Mak Su…psstt…rasenye x yah siap berjam jam kot sbb maksu cun dah…

    • mummycute says:

      ummp harap2 la…tapi kebiasaan nyer memang lama nak menunggu dier bersiap…kiteorang nak cepatpun die boleh rilek2 jer…

  4. makdara TERdiva says:

    happy birthday 2 her..semoga kehidupanmu diberkati Allah :)

  5. syafiq rosli says:

    rupa sama lah..hehe..ngan mummycute

  6. BSB says:

    Kakak dgn adik sama cantik lerrr….happy birthday to her…

  7. Esempoi says:

    semoga selamat semuanya k

  8. kak ieda says:

    eppy bday buat kak lela yg cute :)


Leave a Reply

Current day month ye@r *