wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

12 Nov

Ucapan Selamat Hari Deepavali | happy Deepavali 2012

Author:lizz

Ucapan Selamat  Hari Deepavali | happy Deepavali  2012

Esok Hari Deepavali …kemain seronok ai tau apalagi seronok bercuti la…panjang tu…hehe….

Uwais balik sekolah semalam siap cakap ngan daddy n mummy..katernyer hari selasa cuti Hari Deepavali….

Uwais : Mi…mi tau tak deepavali disambut oleh kaum India…Kawan abang Samini sambut Happy deepavali… jadik kita kena cakap kat orang India Happy deepavali tau

mummy: …iyolah nak…

Uwais : mummy kalo org islam  sembahyang  kat masjid…”teacher yasmin cakap  orang hindu sembahyang kat kuil  …kan” …

mummy:  aahhh la bang…nanti boleh makan maruku sedap tau….

Uwais : nanti kita makan nak tak…

kemain abang ni tau…ni mesti belajar tadi ni semua kaum dier nak citer sambut hari perayaan aper…habis ke semua kaum bagai dier citer…bagus2…mummy boleh jadi pendengar setia..(sambil anggguk2)…

Ok….Selamat  Hari Deepavali kepada rakan-rakan beragama Hindu….

Ucapan Selamat  Hari Deepavali  kepada rakan2  yang beragama hindu semoga anda  meraikan  Pesta Cahaya ini dengan penuh kecerian dan kebahagian….

Pada yang bercuti panjang balik kampung…. berhati2 dijalanraya….Ingatlah orang tersayang …

daaa…Selamat bercuti semua…

Coretan : tengah berfikir-fikir nak cuti dekat2 jer tapi best…kat maner ek?

pixel Ucapan Selamat  Hari Deepavali | happy Deepavali  2012

2 Responses to “Ucapan Selamat Hari Deepavali | happy Deepavali 2012”

  1. mamyharraz says:

    bijaknya abg :D

    kalau dekat2 gentinglah kot kan ;)

  2. Ajumohit says:

    cuti yanv panjang, selamat becuti buat uwais dan adik ;)


Leave a Reply

Current day month ye@r *