wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

31 Dec

Happy New Year 2011

Author:lizz

Diam tak diam dah Menjelang tahun baru…tak terasa hari berganti hari, bulan berganti bulan dah setahun masa berlalu Esok dah 2011  Good bye 2010…tahun baru harapan pun baru dan semanagt pun kena la baru yer tak?

Semoga tahun 2011  ni hidup kami sekeluarga labih ceria, lebih baik lebih sempurna dan dijauhi dari segala benda2 yang tak baik…

Tahun baru kali  kat umah jer…MR Daddy demam plan nak gi jalan2 makan 2 dan bergambar2 semua dibatalkan….huhuhuhu  happy new year Happy New Year 2011

pixel Happy New Year 2011

10 Responses to “Happy New Year 2011”

  1. achie says:

    slmt thn baru kak..moga murah rezeki yee,ni ada tag,tapi tak pksa pun…sory tertag otai2 blogger..hehee

    http://www.wooferstorm.com/2010/12/tag30-minutes-survey.html

  2. HaFez Hisham says:

    Salam lebaran tahun baru..hehe..macam nak sambuat raye lak…salam perkenalan akak…

    Happy New Year 2011!!
    SeLaMat Tahun Baru 2011!!!

    Meriah bersama….hehe

    http://hafez94.blogspot.com/

  3. queen F says:

    selamat tahun baru mummy.. :)

  4. BSB says:

    Happy New Year Darling..

  5. misyamissyou says:

    selamat tahun baru :)

  6. deCrewz says:

    Selamat tahun baru buat kak lizz.. Semoga tahun baru lebih ceria dengan azam baru..amin..

  7. Solihin Zubir says:

    selamat tahun baru..
    smoga tahun ini lebih baik drp sebelumnya..
    amin..

  8. mira_nas says:

    Happy new year~~

  9. maya amir says:

    happy new year lizz:)

  10. mummycute says:

    Tq pada semua…& happy new year…dan selamat berazam dan semoga tercapai semua yang diazamkan untuk tahun baru ni….


Leave a Reply

Current day month ye@r *