wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

19 Dec

Hari Ahad yang penat

Author:lizz

Hi…salam semua…hari ni mummy betul-betul penat almaklumla br balik dr Teluk Batik balik umah Qaysara terus terkam mummy, rindu agaknya…qaysara ok jer duk umah cuma tang tdo malam jer…ssh sikit kerana dia rindukan susu mummynya…memang betul2 kepenatan balik jer sambil tulis Entry mata dah tak larat nak bukak tapi gagah jugak….sorry sejak 2, 3 hari tak der gambar2 nanti Isnin mummy Upload gambar2 yang best mesti korang suka….bye nak tdo dah selamat malam semua…

pixel Hari Ahad yang penat

3 Responses to “Hari Ahad yang penat”

  1. eMMe says:

    Salam Mummy yg cute, cuti rehat ke ari ini…
    kesian mummy penat, meh sini me masage meh!
    lega nnt……………..hehehe…ve a great day mummy~

  2. su manje says:

    salammummy..
    su singgah ptg bawak ole-ole..satu kat sini tuk mummy…

  3. Alin says:

    me like merah itam gak…comey2


Leave a Reply

Current day month ye@r *