wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

8 Apr

Hari isnin saya

Author:lizz

salam petang uools…

I is malas hari ni…

tak tau kenaper…

mungkin tadi punch card merah kot…

lepastu sampai opis..

kerja pun melambak..

nak kena buat animation bagai…

tension mak…

nak nangis…*guling-guling

eh tau nak cerita aper…hehe

melalut  tak tentu pasai..

ok kiter citer pasal sarapan la..

pagi tadi saya saya sarapan sebiji roti canai selalu saya hentam 2 biji…

sebab takder mood saya makan 1 biji…* insaf la makanku sudah hover seluar sudah ketat ma…

minum pulak  teh o ais…nak order horliks takder pulak..

Tengahari pulak saya makan kiwi 2 biji dan segerombolan anggur  hehe tak lupa roti the loaf seketul nak amik 2 tapi hati berkata jangan…sib baik amik satu…

perangai saya ni kalo amik 5 pun habis* teruk ok..

disebabkan EN daddy panggil saya debab…terus rasa cam tension…

time tu jugak nak exercise boleh?

takper balik malam ni kang kiter Aerobic dengan anak2 

ikut cd kan ader…tak pun utube sudah …hehe

bye u alls…

* malam ni kang nak masak sardin ngan telur ulam timun…sayur tak tau lagik …mau pulak 2 pinggan…saya makan…takper malam ni kiter makan nasi separuh hehe…

 

pixel Hari isnin saya

14 Responses to “Hari isnin saya”

  1. Alaa seseklai merah…ekeke….eeeh debab?rietta nmpak kurus lgsing jerr…xpe, jg pemakanan demi kesihatan… http://hati-dan-bicaranya.blogspot.com/2013/03/segmen-tambah-folower-by-marfie-dots.html

  2. deno says:

    takpe kak, itu cabaran tu drp mr daddy…. hihi, caiyok akak!

  3. Takpe…makan selagi boleh….^^

  4. Myra Jay says:

    Myra lak, hubby cakapt tak gemuk walhal org sekeliling smua dah kata gemuk – so inisiatif nak diet lambat sket la ;D

  5. Kakzakie Purvit says:

    Jgn pulak siang sekat-sekat makan tapi sebab balik kerja sendiri masak mestilah nak merasa Lizz kan… bila sedap mana boleh makan sikit… alah makan aje Lizz asal aje aerobik/senam sungguh-sungguh mesti ok punya…

  6. menu sardin & telur & timun tu dah menyelerakan sungguh tu!

  7. izan ishak says:

    izan tgk lizz ni kecil comel je. mana ada debab pun. selagi boleh makan… kita makan je lizz. tapi yg penting bersederhana kan!

  8. nens says:

    hari isnin sy sgt mengantuk smlm..lemau cam biskut masuk angin..hoho

  9. tihara says:

    sekarang memang takleh nak telan nasi banyak2..lauk banyak takpe..

    segerombolan anggur..hehe :)

  10. ajumohit says:

    hahahaha isnin yg best!! makan je lizz rasanya tak efek kat badan lizz ;)

  11. TiranaAduka says:

    salam sis…
    wah…..syukur alhamdulillah….nampak menyelerakan …erm……………..tentu lazatkan sis…

    Mahal tak sis kat situ….nak try la jugak satu masa nanti…
    sis,,,ada plan locationnya tak..ala macam pelan kenduri kawin kat belakang kad tu……kalau sis tak keberatan nanti up date post ni…hehehehhehehehhe..

    Thanks sis sudi kongsikan kat sini

  12. puan kutu says:

    ala molek lg badannya sy tgok.mkn jer..agak2 dh berat sgt nti baru diet.haha

  13. Nora Karim says:

    Tgh selera belasah je… Hihihi


Leave a Reply

Current day month ye@r *